avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate bando

Activitate bando

va multumesc pentru raspunsuri.
totusi nu este o data limita?sfarsit de an de exemplu?sau pot plati si dupa 5 ani?undeva totusi trebuie sa fie inregistrat ca nu este platita.
Buna ziua,
nu am platit amenda nici la 48 de ore dupa intocmire PV, nici dupa pierderea procesului.
Exista termen limita pana cand pot plati fara penalizari?
Va multumesc
experienta propire (azi):trebuie cerut de la judecatorie copie dupa minuta sedintei , cu timbre fiscale, etc si cu aceasta impreuna cu permisul se depune la poliite, in termen de 15 zile de la pronuntare.Judecatoria nu cominica din oficiu nicio sentinta definitiva, ( cea ce scrie si pe dovada de restituire a permisului), deci este in interesul dvs. sa va interesati si sa depuneti cele de mai sus in termen de 15 zile, altfel va prelungeste cu inca 30 de zile dreptul de a conduce
am pierdut porcesul cu politia rutiera, si urmeaza sa platesc si amenda contraventionala si nu mai am dreptul sa platesc 1/2 din amenda in 48 de ore, cica...
nu ar fi corect ca dupa primirea hotaririi judecatoresti irevocabile, sa ai acest drept?
pentru ca pe durata procesului este suspendata executarea celor mentionate in PV.NU??mersi:((