avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate Sorin Laiu

Activitate Sorin Laiu

Stimati forumisti, persoana a intrebat daca se poate intenta o actiune contra Ministerului respectiv, omul vrea o solutie, nu filozofie adanca despre dreptate sau lupte.

Din punctul de vedere al unora, nu am mai avea nevoie de instante. Tin sa contrazic teoria, nu toti sunt corupti. Da, sunt cauze de durata, dar toti au dreptul la aparare.
Daca nu faceti plangere concomitent cu retractarea, vi se va opune faptul ca nu ati intreprins nicio masura. Caz in care, nu cred ca mai puteti contracara cele aratate prin declaratie.
In primul rand, trebuie sa faceti plangere penala impotriva politistilor. Concomitent retractati declaratia si aratati in noua declaratie, faptul ca ati fost obligat sa declarati intrun anume sens.

Dar, asa cum au spus si colegii mei de mai sus, TREBUIE sa aveti un avocat, in momentul in care solicitati schimbarea declaratiei.
Actiunea este una clasica , DAUNE MORALE SI/SAU MATERIALE, dar este o actiune de durata si una foarte frumoasa. Trebuie sa aveti fffff multa rabdare si calm.
Răspuns la discuția Are sau nu are acest drept???
In primul rand nu aveti CUSTODIA copilului, aveti incredintat copilul spre crestere si educare.Copilul nu este un bun. Este un cuvant preluat din legislatia anglo-saxona, folosit prost si de cei din media.

In speta dumneavoastra, mergeti URGENT la DGASPC ca psihologii de acolo sa evalueze copilul, iar in functie de evaluare consultati un avocat.

Opinia mea este in concordanta cu a utilizatorului Martonze.
gerberga a scris:

Instanta nu apreciaza dupa ureche temeinicia unei actiuni ci prin prisma normelor legale in materie, ca altfel nu am mai avea cod civil, cod de procedura daca ar analiza numai motivele si probele

Nu am spus ca nu au importanta normele legale... ATENTIE.... stimata colega, am spus ca Instanta a apreciat, dupa analizarea MOTIVELOR - de drept si de fapt si a probelor administrate. Cred ca am fost destul de clar.

respingerea actiunii ca neintemeiata NU ARE NICIO legatura cu faptul ca nu ati indicat temeiul juridic, adica articolul sa articolele din Codul Civil , Codul de Procedura Civila sau legea speciala. Ci pur si simplu, instanta dupa ce a analizat cererea dvs prin prisma motivelor invocate, a probelor administrare, a apreciat , mai pe romaneste, ca nu aveti drepul la ceea ce ati cerut.

daca sunteti atat de bine documentat, privind statistica, poate faceti vorbire si despre numarul solutiilor favorabile ( dispute solutionate si incheiate).