am avut un proces pt un teren cumparat cu acte de mana si m-am inteles cu propietarul sa il dau in judecata ca judecatoriia sa imim faca acte.Dupa un an si multe cheltuieli 4000 terenul si 2000 ,taxa timbru,expertiza, avocat etc.judecatoria respectiva mi-a dat un rezultat. RESPINGEREA ACTIUNI CA NEANTEMEIATE,intrebare ce inseamna acest rezultat si daca nu se putea da de la inceput ca nu mai cheltuiesc atatea bani ?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Hotararea instantei dovedeste ca prin actiune,actele de la dosar interventiile/intampinarile/
apararile partilor,dvs nu ati putut proba in conditiile legii temeiul legal prin care invocati drept asupra terenului
In raport de motivatia instantei,analizati oportunitatea atacarii hotararii la instanta superioara
Daca detineti probe indubitabile,acestea trebuiesc prezentate unei persoane specializate care sa se poata pronunta asupra relevantei acestora si daca se impune staruirea intr-o noua actiune temeinic motivata
Hotararea pronuntata de judecatorie se poate ataca la instanta superioara.
Instanta de fond a analizat cererea dvs prin prisma motivelor de fapt indicate, a probelor administrare si in functie de temeiul de drept pe care l-ati indicat, apreciind ca actiunea este neintemeiata.
Sfatul meu ar fi sa apelati la un avocat care sa studieze dosarul cauzei si sentinta pronuntata si care sa poata aprecia asupra sanselor dvs intr-o eventuala cale de atac pentru ca veti timbra obligatoriu cu 50% din taxa platita in fond.