am avut un proces pt un teren cumparat cu acte de mana si m-am inteles cu propietarul sa il dau in judecata ca judecatoriia sa imim faca acte.Dupa un an si multe cheltuieli 4000 terenul si 2000 ,taxa timbru,expertiza, avocat etc.judecatoria respectiva mi-a dat un rezultat. RESPINGEREA ACTIUNI CA NEANTEMEIATE,intrebare ce inseamna acest rezultat si daca nu se putea da de la inceput ca nu mai cheltuiesc atatea bani ?
Instanta nu apreciaza dupa ureche temeinicia unei actiuni ci prin prisma normelor legale in materie, ca altfel nu am mai avea cod civil, cod de procedura daca ar analiza numai motivele si probele
Nu am spus ca nu au importanta normele legale... ATENTIE.... stimata colega, am spus ca Instanta a apreciat, dupa analizarea MOTIVELOR - de drept si de fapt si a probelor administrate. Cred ca am fost destul de clar.
un om simplu nu va stii sa raspunda la intrebarile pe care instanta le va pune
si va fi total desconsiderat, de judecator chiar daca are dreptate. pt ca nu stie sa se exprime lemnos, administrativ. Chiar pot aparea complicatii, din nimic.
Daca te duci la doctor si nu ii spui tot pe limba lui, nu ii arati analize anterioare, normal ca te trimite acasa pentru ca considera ca nu ai nimic.
Ati vorbit o limba straina pentru instanta. Incercati recurs. Sugerez casare cu rejudecare. E normal ca nu va e favorabil ceea ce ati primit.