In timpul casatoriei am dobandit un apartament cu inprumut de la banca, eu am contribuit cu o suma mai mare de bani la achizitionarea apatamentului, nu am terminat de achitat creditul. Mie i-mi va reveni o cota mai mare din apartament la partaj?
Sal. Sotia pana in luna octombrie a luat ajutor de somaj, ce trebuie sa faca pentru a lua ajutor social. Eu am un venit 1800 lei in mana si avem 2 minori. Multumesc anticipat.
Blocul are 2 etaje, vecinul de la etajul1 nu vrea sa cotizeze deloc. Cum se poate face repartizarea pe fiecare apartament cat are fiecare de plata, adica cel de la etajul 1,2 sau parter? Pe scara sunt 9 apatamente , dar acoperisul ce trebuie reparat vine doar la 3 aprtamente(cel de la parter, etajul 1 si 2), la cei de pe mijlocul blocului. Asociatia de locatari este cea de pe vremea lui impuscatul, are in subordine cam 50 de blocuri, trebuie ca asociatia sa contracteze lucrarea sau cum trebuie facut?
Stau intrun bloc cu acoperis si vrem sa-l reparam, dar nu vor toti vecini sa contribuie cu bani. Cum se poate legal sa-i facem si pe ceilalti locatari sa plateasca? Am inteles ca o varianta ar fi prin asociatia de locatari, dar cum anume imi puteti spune? Multumesc pentru raspunsuri anticipat.
Sotia mea s-a angajat la o firma de curierat, i s-a spus ca prima luna va muncii pe degeaba apoi din a2-a luna va primi 600lei. I s-a promis ca din a 2-a luna ii va face si carte de munca. Programul il are de la 11am la 18pm, dar pleaca la 20pm sau 21pm, ore suplimentare nu ia, nici bonuri de masa. Va rog spune-ti ce sa faca sotia sa mai continuemunca sau nu, mie nu mi se pare normal ce face angajatorul. Multumesc anticipat.
Sal. Este normal ca banii din decont sa mi si impoziteze? Pana acum 4 luni nu mi se impozitau, acum mi se impoziteaza. Multumesc celor ce raspund la intrebare.