avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social

Sal. Sotia pana in luna octombrie a luat ajutor de somaj, ce trebuie sa faca pentru a lua ajutor social. Eu am un venit 1800 lei in mana si avem 2 minori. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:39, 29 Octombrie 2012
1. Intrati pe
[ link extern ]
si gasiti acolo tot ce va intereseaza.

2. Ce srie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa somaj starter_52 starter_52 As dori sa tiu ce trebuie sa fac daca am terminat perioada de somaj,perioada in care nu am reusit sa-mi gasesc de lucru deoarece in meseria mea de rectificator ... (vezi toată discuția)
Ajutor social lili_soaca lili_soaca Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de ajutor social si de ajutorul pentru sustinerea familie? Mentionez ca pina in luna decembrie am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ajutor social! gici gici Buna ziua!Din luna aprilie 2013 am intocmit dosarul ptr somaj,iar in luna mai am luat indemnizatia de somaj,urmind ca in luna iunie sa ma angajez,dar dupa o ... (vezi toată discuția)