avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie ajutor social!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie ajutor social!

Buna ziua!Din luna aprilie 2013 am intocmit dosarul ptr somaj,iar in luna mai am luat indemnizatia de somaj,urmind ca in luna iunie sa ma angajez,dar dupa o luna de zile societatea la care lucram mi-a desfacut contractul de munca,si deci am pierdut si somajul.Intrebarea mea este eu pot beneficia de vreun alt ajutor social atit timp cit dreptul la somaj nu mai am?? Si daca da unde trebuie sa ma interesez??
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:59, 9 August 2013
1. Intrati pe:
[ link extern ]

2. Ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

3. Puteti merge si la Primaria de care apartineti pentru a lua informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa somaj starter_52 starter_52 As dori sa tiu ce trebuie sa fac daca am terminat perioada de somaj,perioada in care nu am reusit sa-mi gasesc de lucru deoarece in meseria mea de rectificator ... (vezi toată discuția)
Sunt gravida si vreau sa intru in somaj vali-stefy vali-stefy Buna ziua! Sunt gravida in 4 luni si a-si dori sa intru in somaj. Am terminat liceul cu diploma de bac in anul 2007 dar nu am luat somaj pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj sau ajutor social? ely00 ely00 buna ziua am 29 de ani am lucrat foarte multi ani in strainatate si mam intors acum din cauza fetitei mele si as dori sa stiu daca beneficiez de vreun somaj ... (vezi toată discuția)