avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie de somaj sau ajutor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie de somaj sau ajutor social?

buna ziua am 29 de ani am lucrat foarte multi ani in strainatate si mam intors acum din cauza fetitei mele si as dori sa stiu daca beneficiez de vreun somaj sau vreu ajutor social imi cresc sg fetita si este greu fara nici un ajutor puteti sami dati vreo informatie?va multumesc ast rasp dvs
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:29, 23 Martie 2015
1. Nu puteti beneficia de indemnizatie de somaj din Romania deoarece nu aveti stagiu de cotizare la somaj in Romania in ultimlele 24 de luni.

2. Incercati la Primaria de care apartineti poate indepliniti conditiile pentru ajutor social.

3. - Cititi si pe:
[ link extern ]

- Ce scrie acolo este valabile pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social si somaj alina_29 alina_29 Buna ziua! Doream sa va intreb: daca nu beneficiez de indemnizatie de crestere copil..dar primesc totusi alocatie de 200 lei pentru el, nu pot beneficia nici ... (vezi toată discuția)
Pot primi indemnizatia de somaj? elenaalinapopa elenaalinapopa Buna ziua....numele meu este Alina si as vrea sa va intreb daca exista posibilitatea de a primi indemnizatia de somaj. Incerc sa va dau detalii pentru a va ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie crestere copil casi1 casi1 Buna ziua. As avea o nelamurire. Eu am fost in concediu crestere copil timp de 2 ani, m-am intors la serviciu dar am fost instiintata ca dupa cele 6 luni in ... (vezi toată discuția)