avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters255531

Activitate ContSters255531

Răspuns la discuția Art. 278^1 c.proc.pen.
Pe ROBERTA a vazut-o o lume intreaga furand si PARCHETUL i-a dat NUP ! ! ! In cazul meu sunt 9 agresori , probabil nu mai este loc in puscarii si costurile cu intretinerea lor sunt prea mari ( cica vreo 2300 lei / luna per capita !! ) . Procurorii si judecatorii de unde ar mai avea salarii uriase daca statul ( adica si ei , pt. ca EI sunt statul ) ar cheltui multi bani cu puscariasii ?! ... Cetateanul este doar fraierul care cotizeaza !
Domnule inginer , poti face orice plangere impotriva unui magistrat ... Dar este ca si cum nu ai face ! ,, EI '' , adica acesti ,, dumnezei '' ( cum zice Mircea Badea ) sunt in afara oricarei legi !
In tara asta de la marginea Europei ( din toate punctele de vedere) nu exista administratie sau mai bine spus exista doar o administratie corupta pana in maduva oaselor ! SUCCES !
Din proprie experienta pt. asa ceva mai bine renunta sau cumpara-ti alta bicicleta si da peste el cand il prinzi in trafic . . . Pt.,, oamenii legii " nu se aplica codul penal decat in cazuri grave ( crime , etc...). Asta este o tara de politisti corupti de la A la Z-1 ( poate cate 1 la suta ) . Oricum : succes !
Răspuns la discuția Art. 278^1 c.proc.pen.
Majoritatea plangerilor sunt respinse fie ca intimatii (infractorii ) au relatii , fie procurorul instrumenteaza dosarul pt. a scapa de el si judecatorul la fel . Liberul acces la justitie a fost din nou aproape eliminat de cand au interzis dreptul de a introduce recurs in baza art. 278 ind. 1 .
IN URMA CU 6 ANI :in urma unei altercatii verbale cu un individ, seara intr-un magazin satesc ,acesta incearca sa ma taie cu o drujba la fata si la un picior( taieturi suferficiale de 6 cm si 5 cm lungime ) dupa ce anterior m-a amenintat ca ma omoara taindu-mi capul , reusind sa-i resping atacul cu piciorul , drujba venindu-i in gura agresorului si sa fug ;insotitorul G cu care eram este amenintat cu drujba , in preajma fiind mai multe persoane care ulterior vor deveni agresori , inclusiv cei doi proprietari ai magazinului ;dupa ce ameninta in magazin ca ma vor prinde si ma vor omori in acea seara in prezenta proprietarilor de magazin si a insotitorului meu ( martorul ocular G ulterior ) drujbistul impreuna cu alti 6 indivizi (unul angajat la magazin ) se inarmeaza cu bate si pleaca in urmarirea mea cu o masina , ma ajung la circa 1 km distanta in sat , lupta fiind inegala sunt ,, rupt "( 4 coaste cu fracturi cu deplasare , contuzie pulmonara plaman drept , multiple echimoze pe spate , torace , lombar si pe membre si la cap ) , chiar cazut la pamant agresorii continua sa ma loveasca in mod salbatic fiind aproape inconstient . Dar ... filmul continua . Banditii ma ridica de jos , doi ma prind de maini si inconjurat ma aduc inapoi la magazin , mai mult mort decat viu . La nici o 100 de metri de magazin , insotitorul meu G plecase de la magazin ,ne intalnim cu el , ii vede ca ma baga in curtea magazinului, unde ma sechestreaza aproape o ora , lasandu-ma sa plec dupa ce ma obliga sa le platesc la toti cate o bere . . .A doua zi am reusit sa merg cu martorul G cu masina la postul de politie in comuna , unde ,, militianul" pe care il cunosteam , fiind amici (asa credeam atunci) mi-a spus ca nu este treaba lui , relatandu-i oral agresiunea ( !!!) ... La Brasov , cand eram la medicul legist , la 2 zile dupa agresiune , dupa ce anterior imi facusem radiografii, apare si ,,militianul " , ma vede , se face ca nu ma cunoaste si intra la doctor ; cert. med.-leg. 22-24 zile , ulterior internare in spital pt. tratament 8 zile a hemoragiei plaman drept ( probabil ca la medicul legist s-a produs ,, suntarea " , pentru ca in veci , chiar cu 2 expertize la INML n-am mai vazut nici o recunoasterea contuziei pulmonare care este leziune potential letala .

Initial : A .- cu avocat ( plangere la Parch. Jud . pt. vatamare corporala si lipsire de libertate ( art. 189 ,-pct. 2) , i-am identificat pe toti agresorii , martorul ocular G identificandu-i pe 4 agresori dupa plansa foto si marturisind evenimentele ... Procurorul ( sau mai bine zis protectorul - sicane , tergiversare , avocatul neserios l-am abandonat ) da solutia : amenda pt. atac cu drujba = 300 lei , pt . subsemnatul legitima aparare ( banditul si-a scos si el la 3 zile , la sfatul ,,militianului " probabil , 6-7 zile de ingrijiri )... SOLUTIA : AN ( adica autori necunoscuti) , inclusiv sustinuta de politie ... In dosar apar alte marturii , agresorii incercand sa-si construiasca alibiuri ( toate sunt contrazise de alte declaratii ale altor doi martori ) unul fiind la un spital ( comunicare de la director ca era la ora agresiunii la spital cu o intepatura in picior ), altul fiind cu alti doi prieteni , care declara ca acesta minte si ei nu au fost cu el in acea seara .
B .- Alt avocat : plangere la Parch. Tr. la judet pentru tentativa de omor ( cu intentie directa ) cu drujba si tentativa de omor cu batele ( cu intentie indirecta ) si lipsire de libertate . REFUZ al INML DE 2 ORI DE A RECU-NOASTE ACTELE MEDICALE DE SPITALIZARE ce mentioneaza prin radiografii si analize de sange contuzia plamanului ( leziune potential letala ) pe MOTIVUL ca nu exista CT ( tomografie computerizata ) . 2 SOLUTII de NUP date de procurorii protectori pt. tentativa de omor ( mi-au respins toate cererile - confruntare cu agresorii - impusa chiar de instanta prin trimitere dosar la procuror - art. 278ind. 1 al. 8 lit. b si chiar o noua expertiza cu expert parte -art. 120 C.p.p. , dupa ce consultasem un expert med.-leg. dispus sa participe la o noua expertiza ) ultima definitiva prin respingere plangere la Tribunal ( drujbistul , sustinut de cei doi proprietari complici , a stat cu spatele si cica nu m-a taiat cu drujba , de fapt zgariindu-ma de alt corp dur - chiar si exp. INML sustinand aceasta la 4 ani , desi certif. med -leg. la 2 zile de la agresiune mentiona taiere cu corp ascutit ( posibil drujba ) si martorul meu ocular declara ,, era taiat pe fata si la picior si ii curgea sange " ... Deci , cu tentativa de omor s-a incheiat definitiv , ramanand la Parch. de la Jud . vatamarea corporala si lipsirea de libertate , in alt oras . In acest dosar un comisar de politie a intocmit o nota raport falsa in care mentiona ca ,, partea vatamata la o recunoastere dupa plansa foto cu 6 agresori nu a recunoscut pe nici o persoana a fi implicata in altecatie " . In zadar plangere la Parch. Curtea de Apel care procuror a dat NUP ( cica este o eroare materiala si nu fals intelectual si uz de fals0) ; este adevarat ca NOTA RAPORT avea doar antetul POLITIEI RURALE si la final doar ,, INSP. PR. " ( ulterior militianul devenind ,, COMISAR " ) nefiind semnata de acesta , dar existand in vreo 3 dosare cu numar de pagina .Binenteles ca CURTEA de APEL mi-a respins plangerea ( am urmat corect toate procedurile art. 278-1 C. p. p. ) , desi am cerut conexarea cu dosarul de la Parch. Tr. si cu dosarul de la Parch. Jud .
CURTEA de APEL mi-a respins plangerile , fiind bun de plata 500 lei cheltuieili judiciare si 200 lei la Tribunal , la STATUL MAFIOT ( politisti , procurori , judecatori , medici legisti ) . . . MENTIONEZ ca la dosare sunt toate probele pentru ca agresorii sa fi fost trimisi in judecata ( ceea ce Parch. d. p. l. Tribunal a refuzat sa faca de 2 ori , iar Parch. d.p.l. Curtea de Apel o data) si condamnati pana acum cel putin pentru vatamare corporala si lipsire de libertate ( art. 189 al. 2 - C.p.) .
Dosarul este acum la Parchetul d.p.l. Jud. in faza de AN ( autori necunoscuti)si in orasul unde proprietarii magazinului au relatii mari ( cu care aveam relatii amicale - nu pot intelege ce i-a determinat sa se amestece in aceste infractiuni grave cu angajatul lor ; un infractor se afla deja in puscarie pt. 2ani si 2 luni cumuland la 42 de ani 20 de ani de condamnari succesive , drujbistul con-damnat la 1 an si 6 luni inchisoare prin 1997 , si pe asta il cunosteam . Toti agresorii neaga si ca ar fi fost la magazin ; au introdus un martor mincinos, care nefiind la locul agresiunii , prin singura confruntare acceptata de politie i-am descoperit minciunile pe care politia si procurorul le ignora .

INTREBARE : se pot recuza la Parch. d.p.l. ICCJ toate cele 3 PARCHETE-
Parch. d.p.l. Jud ., Parch. d.p.l. Tribunal si Parch. d. p.l. Curtea de Apel ) pentru netrimitere in judecata , avand in vedere toate demersurile de mai sus ( pe considerentul ca sunt reale ) , inainte ca infractiunile sa se prescrie si prin intrarea in vigoare a noului Cod penal ( care este o invitare la comiterea de infractiuni ? ? ? . . . Politia ( protectoarea infractorilor cu bani ) din acel oras mi- a comunicat in urma cu 2 ani ca dosarul a fost trecut in evidentele cu autori necunoscuti ( pt. vatamare corporala si lipsire de libertate in forma agravanta ) -COMUNICARE cu antet , cu stampila politiei si semnata de 2 comisari -sefi . . .Ar accepta Parchetul d.p.l. ICCJ o plangere pt. FALS ( intelectual ) , UZ de FALS si ABUZ in serviciu pentru aceasta COMUNICARE pe ca Parch. si CURTEA de APEL le-au observat ,dar fara ca sa fac plangere ? ? ? ... Pt. ca
acum pentru mine STATUL MAFIOT este o realitate !

MULTUMESC DOAR PROFESIONISTILOR PENTRU UN EVENTUAL RASPUNS OBIECTIV .