avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate fanatik

Activitate fanatik

Discuție Coduri CAEN
Buna ziua,
pentru obtinerea licentei pentru activitati conexe transportului rutier contra cost (casa expeditii), este necesara activarea codurilor caen 5229 si 5320 pe langa cel deja existent (4941)?
Multumesc.
Buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca exista vreun contract de inchiriere special pentru schimbarea sediului social in acelasi judet.
In contractul de inchiriere, adresa societatii ramane cea care apare in certificatul de inregistrare (cea veche)?
In contractul de inchiriere se specifica in obiectul contractului inchirierea spatiului ca sediu social?
Multumesc,
Buna ziua,
am primit in concesiune de la Primarie un teren pentru casa, concesionat pe 10 ani. Primaria ne obliga ca in termen de doi ani sa ridicam casa la rosu. Acest lucru nu s-a putut realiza, asadar a trebuit sa prelungim autorizatia de constructie. Acum la trei anu, Primaria ne obliga sa dam o delcaratie notariala prin care ne obligam ca in termen de un an sa ridicam casa la rosu, in caz contrar vom ceda terenul Primariei cu tot cu constructia efectuata pana la terminarea termenului.
Intrebarea mea este daca ceea ce ne obliga Primaria este sau nu legal?
Multumesc!
Discuție Modificare CIM
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare, lucrez la o firma cu norma intreaga, respectiv 8 ore/zi si concomitent, lucrez la alta firma cu 2 ore/zi. Acum seful meu vrea sa modifice contracetele, cim-ul de 8 ore sa devina de 2 ore, iar cim-ul de 2 ore sa devina de 8 ore. Intrebarea mea este daca aceste modificari imi afecteaza cu ceva? Ma refer la pensie, somaj, sanatate?
Multumesc.
Pentru emiterea unei facturi catre o societate care aplica taxarea inversa, mai este necesar sa se treaca pe factura emisa termenul de TVA la incasare?
Răspuns la discuția fise post
Va multumesc, am reusit sa deschid pagina.
Nu ma ajuta, ma trimite la alta pagina.
Buna ziua,
Am rascolit putin paginile care contin Fisa postului dar nu am gasit nicaieri fisa postului pentru CONFECTIONER TAMPLARIE ALUMINIU, daca ma poate ajuta cineva???
Multumesc mult!
Răspuns la discuția CIM 2 ORE
Va multumesc!
Discuție CIM 2 ORE
Buna ziua,
Daca lucrez la o societate cu CIM de 8 ore/zi ma pot angaja in paralel la alta societate cu CIM de 2ore/zi?