avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesiune teren, obligatie constructie casa la rosu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesiune teren, obligatie constructie casa la rosu

Buna ziua,
am primit in concesiune de la Primarie un teren pentru casa, concesionat pe 10 ani. Primaria ne obliga ca in termen de doi ani sa ridicam casa la rosu. Acest lucru nu s-a putut realiza, asadar a trebuit sa prelungim autorizatia de constructie. Acum la trei anu, Primaria ne obliga sa dam o delcaratie notariala prin care ne obligam ca in termen de un an sa ridicam casa la rosu, in caz contrar vom ceda terenul Primariei cu tot cu constructia efectuata pana la terminarea termenului.
Intrebarea mea este daca ceea ce ne obliga Primaria este sau nu legal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:13, 1 Aprilie 2014
depinde ce ati semnat si cu ce conditii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren concesionat mitzunator86 mitzunator86 ma intereseaza sa aflu daca pot prelungii o autorizatie de constructie la un teren concesionat,pe care vreau sa fac o casuta.de exemplu daca autorizatia ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat, cedare concesiune clepo clepo Subiectul este un teren concesionat de primarie unei persoane , sa o numim A. Terenul este concesionat pe o perioada de 49 ani Persoana A mi-a cedat ... (vezi toată discuția)
Teren in concesiune Mary20015 Mary20015 Detin un teren luat in concesiune ,in planul locuintei e trecuta casa plus o anexa.Casa e realizata la rosu dar din lipsa de bani anexa nu am putut sa o ... (vezi toată discuția)