avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate laura_epurescu

Activitate laura_epurescu

Ce inseamna " Dispune executarea în întregime a pedepsei de 3 ani închisoare"?


Pot depune contestatie la executare în momentul în care, printr-o hotărâre judecătorească definitivă, se dispune revocarea suspendării executării pedepselor şi executarea lor în regim de detenţie? Caz concret: 3 ani cu suspendare ptr furt calificat(10.02.11) ce a devenit executarea in intregime a pedepsei dupa revocare,pe 20.06.12 Acum sunt in faza in care astept minuta si in care pot depune recurs, ceea ce am sa si fac.
Ce inseamna " Dispune executarea în întregime a pedepsei de 3 ani închisoare. În temeiul art. 71 C.pen., interzice condamnatului pe durata executării pedepsei închisorii, cu titlu de pedeapsă accesorie, drepturile prev. de art. 64 lit. a teza a II-a şi lit. b C.pen.."?
executarea in intregime a 3 ani inseamna ca nu se calculeaza pedeapsa cu 2/3 la an? adica in loc de 8luni/an sa faca 12l din 12, adica 3 anix 356zile?
Si care sunt drepturile prev de art 64 care sunt interzise?
Va multumesc.
Va multumesc, dar exact asta era intrebarea mea, cum declar recurs eu, fara avocat, intru in orice sala la judecatorie, ma duc la arhiva... ce fac? Sau scrie in minuta? Si minuta ce e? Un fel de citatie sau vine politia la adresa mea de domiciliu? Nu pot sa depun recurs fara sa intru in posesia minutei? Deoarece eu nu mai locuiesc la adresa de domiciliu.
Discuție Infiintare PFA
Buna ziua, doresc sa incep un business online cu imbracaminte si accesorii ca mai apoi sa inchiriez si-un spatiu comercial ptr vanzare. Intrebarea mea este daca pot sa am un astfel de business infiintandu-mi un PFA ce are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul, cu exceptia moto si auto, adica avand codul caen 47, in mod particular 477,4771,4778,4779(desfacere in magazine specialiate) si 479, 4791 si 4799, iar daca da de ce anume atestat profesional am nevoie sau ce acreditari profesionale ca nu pot sa-mi dau seama.
Un atestat in activitati financiare si comerciale este bun?
Va multumesc.
Intr-un dosar se revocă suspendarea sub supraveghere a pedepsei de 3 ani închisoare aplicate condamnatului rămasă definitivă prin nerecurare si se dispune executarea în întregime a pedepsei de 3 ani închisoare. Cu drept de recurs în termen de 10 zile, de la pronunţare pentru procuror şi de la comunicare pentru condamnat.

Intrebarea mea este, cum fac recurs daca nu am avut avocat platit pe timpul procesului. Ce am de facut? Mentionez ca dosarul este inregistrat la sectorul 2 bucuresti.