avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate mancasvasile13

Activitate mancasvasile13

Buna ziua ! Locuiesc la ultimul etaj al unui imobil vechi,al carui acoperis a fost reparat de multe ori pe cheltuiala mea,dar acum sunt pensionar,si cheltuielile ma depasesc...exista vreo posibilitate ca ceilalti proprietari ai imobilului sa fie pusi la plata reparatiei ?
Buna ziua! In cadrul unui proces cu un dezvoltator imobiliar,care a avut loc acum 5 ani,terminat 3 ani mai tarziu,am avut de platit o taxa de timbru de 500 lei,taxa pe care nu am platit-o,dar procesul a continuat si s-a si incheiat in cele din urma in "favoarea "mea,spun asta pentru ca dezvoltatorul imobiliar intre timp a intrat in faliment si eu nu m-am ales cu nimic. Ieri am primit de la tribunal o instiintare ca am de platit acea taxa de timbru... Pot contesta asta la tribunal ? Ce este de facut ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Buna ziua...Legat de acest subiect,ieri am primit o instiintare cum ca,societatea dezvoltatoare este in insolventa,si ca trebuie sa depun in termen de cateva zile o cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar al creditorilor,conf art 65,alin.1.
Imi puteti spune daca mai este nevoie si de alte documente?

Buna ziua ! In urma cu 3 ani,am decis sa cumpar un apartament,pe care l-am achitat integral,nu l-am primit,iar in urma acestei situatii,am intentat proces,firmei constructoare,proces castigat.Detin titlu executor.
Mentionez ca firma are pus sechestru asigurator de catre banci si diversi creditori.Ce sanse am sa obtin ceea ce imi apartine...?