avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Dezvoltator imobiliar in insolventa...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Dezvoltator imobiliar in insolventa...

Buna ziua...Legat de acest subiect,ieri am primit o instiintare cum ca,societatea dezvoltatoare este in insolventa,si ca trebuie sa depun in termen de cateva zile o cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar al creditorilor,conf art 65,alin.1.
Imi puteti spune daca mai este nevoie si de alte documente?

Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 11:19, 24 August 2012
Pentru siguranta, cererea de inscriere la masa credala insotita de copii dupa facturile restante(neplatite) respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala laura lacto laura lacto ma poate ajta si pe mine cineva cu un model de cerere pentru inscrierea in tabelul d creante????????????????????????????????? va rog mult imi tb pana ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului in caz de faliment al firmei roxi1379 roxi1379 Buna seara, lucrez la o fundatie de un an si jumatate, iar seful a hotarat sa declanseze precedura de faliment. Salariul nu l-a mai primit din luna august. A ... (vezi toată discuția)