avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... masa credala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

masa credala

ma poate ajta si pe mine cineva cu un model de cerere pentru inscrierea in tabelul d creante?????????????????????????????????
va rog mult
imi tb pana maine

apropo...cererea sa fie d la o societ com catre o asociatie familiala......
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2008
laura lacto, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 22:40, 25 Septembrie 2008
În vederea înscrierii la masa credală este necesar să se completeze şi să se transmită la Tribunal „Cererea de înscriere a creanţei în tabelul preliminar” cu respectarea dispoziţiilor art. 65 alin(1) din Legea privind procedura insolvenţei.
 Cererea de înscrierea creanţei în tabelul preliminar va fi însoţită de documentele justificative ale creanţei şi actele care atestă constituirea de garanţii, în copii certificate.
 Cererea de înscriere a creanţei şi documentele care o însoţesc vor fi depuse la dosar sau transmise prin poştă pe adresa instanţei, în dublu exemplar, unul pentru a fi comunicat lichidatorului judiciar şi unul pentru a rămâne la dosar, cu menţiunea că exemplarul pentru lichidatorul judiciar poate fi comunicat în mod direct acestuia, prin poştă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajatului in caz de faliment al firmei roxi1379 roxi1379 Buna seara, lucrez la o fundatie de un an si jumatate, iar seful a hotarat sa declanseze precedura de faliment. Salariul nu l-a mai primit din luna august. A ... (vezi toată discuția)
Notificare privind deschiderea insolventei Cristianna Cristianna Buna ziua!Am primit la sediul societatii noastre,o notificare privind deschiderea insolventei unei firme debitoare,in care ni se pune in vedere sa ne inscriem ... (vezi toată discuția)
Inscrierea la masa credala titirca titirca La care tribunal pot sa depun o cerere de inscriere la masa credala si in cate exemplare se trimit documentele? (vezi toată discuția)