avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate lenaka7

Activitate lenaka7

Hristos a inviat!
Sunt o mama care isi creste singura copilul( divorțată de tata care ofera doar 400lei/luna, 1/4 din salariu lui).
Am depus cerere la scoala pentru a înscrie copilul la proiectul Euro 200, pentru acordarea ajutorului de a cumpara un laptop.
Din Ianuarie nu am servici si nici nu beneficiez de nici ajutor suplimentar din partea statului, doar 400 lei de la tatal copilului +156 lei ( bani primiți de fiecare copil din Romania, care nu se pun la calculul pentru Euro 200).
Am depus toate actele solicitate de catre scoala, mai vor si o adeverinta, oficială, emisă de ANAF prin care sa demonstrez ca eu nu muncesc si nu am alte surse de venit.
Va rog sa-mi dati link-ul cu adresa de unde solicit adeverinta pe venit de la ANAF sau sa ma îndrumați cum trebuie sa procedez.
Va mulțumesc !
Mulțumesc frumos! Cred ca va fi unica soluție, aceasta! Week end plăcut!
Mulțumesc ptr răspuns dar cred ca îmbătrânesc pana fac buletinul, permis, pașaport etc. Week end plăcut!
Buna ziua, ca urma a divorțului( am o hotărâre difinitivă ), vreau sa îmi schimb numele și adresa de domiciliu, respectiv trebuie sa-mi refac buletinul. Comunicarea hotărârii, primite acasă, prin posta nu este acceptata de către cei de la evidentă populației deoarece nu este ștampilată ultima pagina. Pentru asta trebuie s-o legalizeze la Jud sect 5 . Am nevoie de o cerere tip, pentru legalizarea acelei hotărâri ( la arhiva Judecătoriei mi sa spus ca o găsesc la librărie), nu reușesc sa găsesc la librarii acea cerere. Unde unde pot Descarcă și eu acea cerere tip? Mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Autovehicul de negasit!
Nu s-a intocmit nici un act, eu intentionam sa intru in situatia omului si pe buna incredere sa facem actele , la o luna diferenta. Sotul nu colaboreaza cu mare treba si daca e sa zic ,sincer... niciodata nu am mers pe incredere oarba, sotul(inca actual,pe 16.12 abia am depus dosarul la judecatoria sector 5), el a fost cel care a insistat ca va fi ok. Mi-a crezut sotul! Tot ce am de la tip, este doar nr de tel si ii cunosc contul de facebook ( si astea le-am aflat , decat atunci cand am anuntat sotul ca merg politie , sa rezolv). La politia sectorului 5 , am fost astazi de dimineata, mi s-a zis: doamna , intelegeti ca nu avem cu ce va ajuta! nu e de competenta noastra, doar la judecatoria sectorului 5> am rugat ca si politie, sa ii caute pe ambii si sot si acel baiat , am nr de tel, doar sa-si faca treaba, erau atat de dulci politistii dar atat de dornici sa nu inceapa nimic. E greu sa incepi sa muncesti, cand tii un post doat pentru a avea unde veni la servici si sa i-ai bani!

Actele la BMW sunt la sot(inca sot), pe numele unui bulgar, romanul nu este specificat nicaieri. Eu pe acest individ nu l-am vazut niciodata in fata, sau sa vb cu el.



[ mesaje conexate ]
[ dna @lenaka7, in 30 de minute de la postare, aveti posibilitatea sa editati mesajul ]
Răspuns la discuția Autovehicul de negasit!
BMW -ul il asteapta pe baiatul acela, cu mare drag ! Are totul achitat la zi. Acum m-a anuntat sotul ca a dat certicifacul si asigurarea. Un rand de cheie este la mine. Si oficial eu sunt proprietara. As vrea sa termin toata povestea aceasta!

Multumesc pentru implicare!

Daca doriti sa ma acuzati... ca cei din toate institutiile,in care am fost, poate nu imi ve-ti zice nimic nou. Acum pe moment , ma gandesc, ca poate nu are nevoie de masina ,de BMW fiindca este inmatriculat pe,bulgaria, si la plecarea din casa sotului, in graba am vazut un nume de cetatean bulgar, ca si proprietar. Vreau sa stiu; unde trebuie sa ma adresez, ca simasina si baiatul ROMAN sa fie cautat si sa rezolv cazul!.?


[ mesaje conexate ]
Buna ziua! În 2011 am procurat in auto vehicul Mercedes E 200 CDI ( eram necăsătorită) . În martie 2013, mă căsătoresc iar în iulie 2013 decid sa când mașina(am acte în original de la finanțe că am impozitele plătite, că prima taxa de înmatriculare, nu este ridicată, că și motiv, este trecut : pentru a vinde autovehiculul). Fiind femeie, soțul care este mecanic auto de meserie , se oferă să se ocupe el. Alege varianta sa : vand Mercedes-ul, si luam un BMW mai vechi plus 4000 euro diferența (Asta avea de oferit ,cumparatorul). Soțul cu acel băiat stabilesc să facă schimb de mașini, ca să le testeze o săptămână, după care facem actele de vânzare cumpărare. Peste o săptămână, băiatul zice că încă nu are banii dar își dorește mașina, să să+l mai amânăm un pic. Soțul a zis că are copii, familie... hai să-i intrăm în situatie! Peste o lună omul dispare, nu mai iese la contact. Eu între timp nasc și mă ocup, singura de copil iar soțul își asumă, să rezolve problema., Periodic întrebând soțul, el zi ce ,că : nu este de găsit , că a depus o plângere la poliție și că este în urmarire generala. Pe 9 noiembrie 2016, hotărâm cu soțul, că vom divorță și îmi sunt oferite 30 zile ca sa, părăsesc domiciliul părinților lui, că acolo stătem. Adunandu-mi lucrurile și hârtiile, am descoperit că am neplata impozitelor 4400 și ceva Ron , din 2013, de când a dispărut tipul cu mașina. Acum stau in Ilfov , poliția de la Popești a zis sa merg la furturi auto. Cei de la furturi auto, au zis că nu e furt, să merg pe sector unde am domiciliu, am domiciliu in sector 5. Cei din 5 au zis că nu pot accepta o asemenea plângere, deoarece ce, așa cazuri se rezolva doar în instanță... Ca trebuie să ajung la judecătoria sectorului 5 sa fac o petiție pe caz civil și instanta va impută datoriile acelui individ și îmi recuperez și bunul. La judecătorie, doamna a zis, că ei nu oferă consultanță juridică, ei nu au o plângere format tip, că sa o de-a că exemplu, daca: "vă puteți inspira de pe net , e bine, eu nu va pot ajuta"! Mai apoi revine doamna de la judecătorie.... se rezolva doar cazuri pe rol, așa ca: plecați la sectorul 5 și depuneți plângere,(vezi mai sus, sectorul 5, ma refuză). Ce fac? La udriste pot rezolva ceva? Sunt in divorț, mutată recent, la mama naibii, merg peste tot cu un copil mic și mereu toți se spala pe mâini. Am 4400 datorii neplata impozit pe masina, descoperite, în momentul plecării de la soț. Am un copil de crescut. Oare încrederea in cel cu ,care mănânci și clădești o familie, merita așa bătaie de joc. Plus că divorțul nu este amiabil !
Buna ziuam as vrea sa-i fac pasaport baietelului meu (care are 3 luni). Ce demersuri ar trebui sa fac ? Am vrea sa mergem in vizita in Republica Moldova si in Franta. Specific ca baiatul are dubla cetatie si certificate de nastere atat romanesc cat si moldovenesc. Multumesc anticipat.
Buna ziua, spuneti-mi va rog niste solutii referitor la problema mea. Sunt casatorita din martie, am luat numele sotului nu am facut contract inaintea starii civine, suntem doar civil casatoriti in sector 5, acum avem un copil de nici 2 luni, sotul ma ameninta ca ne va lasa dar zilnic va veni SA IA copilul pe 5 ore, mentionez ca inca nu am divortat. Ce pot face?
Va urma sa divortam, eu cu baiatul avem dubla cetatenie romana-moldoveneasca, sotul e doar roman, sunt sigur ca va incerca sa nu ma mase sa plec in md ca sa crec copilul, deoarece dupa divort nu ma tine nimic aici si imobilele parintilor unde as putea sta sunt in md si e mai ieftin sa stau acolo. cum ca trebuie sa procedez legal daca el va insista sa nu ma lase sa scot copilul in md,?Aici stau cu chirie o placesc eu si ma rupem acolo e pe gratis ca avem locuinte. Ajutor!!!
Răspuns la discuția Asigurare pentru gravide
Buna ziua, va multumesc frumos pentru raspuns. Mi-a zis doctora de familie de aceasta asigurare dar cu info foarte vagi. Va doresc toate cele bune.