Nu gandesc in procente, e mult prea simplist, din punctul meu de vedere, dar daca tot spuneti ca sunteti curios, pot sa va dau un exemplu cu un medicament impotriva colesterolului crescut, care avea printre reactii adverse calvitia, impotenta, afectiuni hepatice, renale etc....ingrozitor! Aveam atunci vreo 35 de ani si am considerat ca nu merita riscul. Am preferat sa slabesc, sperand ca va scadea si colesterolul. Sper ca v-am satisfacut curiozitatea.
Or fi spitalele cu peste 80% dintre cazuri de nevaccinati ( posibil sau nu ), dar nu uitati ca si proportia de navaccinati e covarsitor mai mare. Raportand, cred ca nu iesiti pe plus, sau nu cu mult.
Va aduceti aminte ca in primavara se spunea ca vaccinatii nu fac boala decat rar si in forme usoare? Asta pana cand familia Arsinel, vaccinata peste rand, ca romanul "descurcaret" a facut boala. Si a ajuns la spital. Nu unul dintre ei, ci amandoi, deci raport procentual - ca vad ca va place - 100%. Pe urma s-a zis ca nu se fac forme grave. Pai poate va interesati si de faptul ca proportia de care vorbeati se regaseste si la intubare. Cand moare un vaccinat, caci mor din pacate, se zice ca avea comorbiditati. Pai nu de asta au facut vaccin? Aveau comorbiditati si sperau sa nu moara de covid. Nevaccinatii nu tot de comorbiditati mor?
Avand in vedere ca este un site specializat in probleme juridice, suntem rau off topic si v-am mai spus ca nu cred ca e cazul sa le discutam aici. Eu am intervenit, dar strict pentru ca omul nu gasea aici decat critici, ceea ce nu era normal, in opinia mea. Apoi, cand ma intrebati cate ceva, eu va raspund din politete si uite asa alunecam pe o panta neinteresanta pentru cititorii site-ului, astfel ca eu ma retrag.
Succes, sanatate si multumesc pentru sfaturi...in general!
latka a scris:
De curiozitate, dacă tot citiți atent toate prospectele, care este procentual riscul de la care în sus acceptați să luați acel medicament? Unu la suta, unu la mie, sau unu la zece mii ? După aceea vă completez răspunsul cu alte precizări. Spitalele sunt pline, în proportie de peste 80% cu persoane nevaccinate. Nu știu ce vreți să spuneți despre Israel, doar 1% dintre cei infectați sunt la ATI.