Bună ziua!
În urmă cu circa 25 de ani am achiziționat o proprietate pe care (din păcate) mama mea m a convins să o cumpăr pe numele ei. Menționez că ea nu avea(și nu are) niciun fel de venituri decât o pensie medicală. Această proprietate a fost cumpărată în exclusivitate din banii mei, eu muncind mulți ani în afara țării. Între timp relația dintre noi s a degradat extrem și i am cerut să vindem acest apartament să ne separă, eu având și un copil. Refuzul a fost constant același, ba mai mult "o sa va las moștenire doar, dovedește ca tu ai cumpărat, etc". Va rog să mă ajutați cu sfaturi, daca am șanse să mi recuperez proprietatea(sau măcar o parte). Menționez că nu se pune problema de urmă banilor (transferuri, conturi, chitanțe, etc), însă există numeroși martori că eu am adus toți acești bani (vecini, poștaș, rude, până și tatăl meu).
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Cred ca nu veti putea rezolva nimic asa cum doriti. Singura solutie este sa asteptati linistita si resemnata... succesiunea cind veti mosteni. Codul civil va este favorabil.
lilivasiliu
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Faptul ca ati cumparat pe numele mamei e ok, probabil nu erati in tara si normal ca ai incredere in parinti, dar de ce ati lasat aceasta situatie asa mult ? Puteati sa rezolvati cu actele mai demult, asa ar fi fost bine, din pacate situatia e urata.Traieste tatal d-voastra , este si el coproprietar ?