avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate toroeva

Activitate toroeva

Buna ziua. Iar ne lovim de o problema interesanta. Un muncitor IV cum poate promova in muncitor III, avand in vedere ca corespunde cerintelor impuse de HG 286/2011 privind promovarea personalului contractual( 3 ani pe post muncitor IV, evaluare pentru 3 ani-foarte bine)...Ce act normativ reglementeaza metodologia promovarii personalului contractual, in afara de HG 286/2011.
Buna ziua!
Va rog sa-mi trimiteti si mie modele de proceduri operationale pentru resurse umane.

adresa de e-mail:gergelyida@freemail.hu

Va multumesc!
Răspuns la discuția Aplicare HG nr.125/2013
Bună. Dacă am înţeles bine, a plecat un îngrijitor în februarie, şi dvs. aţi angajat un inspector (contractual), postul de inspector fiind vacantat înainte de 01.ian.2013, de pildă ??
Conform HG.nr.125/2013 în sistemul de asistenţă socială (în cazul nostru la Primării) dacă s-a vacantat un post după 01 ianuarie 2013, se aprobă ocuparea prin concurs a unui post.
Întrebarea mea este: luând în considerare prevederile art.1 şi 3, poate fi ocupat numai postul care s-a vacantat după 01 ianuarie, sau oricare dintre posturile vacante existente în cadrul serviciului de asistenţă socială ?
Răspuns la discuția Concediu de odihna neefectuat
Chiar dacă contractul nou încheiat este încheiat cu aceeași angajator?
Bună ziua. Întrebarea mea ar fi:
Concediul de odihnă neefectuat pentru un contract individual de muncă poate fi preluat la un alt contract individual de muncă, la aceeași angajator, sau trebuie plătită, având în vedere faptul, că încetează un contract și se încheie una nouă?
Intrebarea mea ar fi urmatoarea:
Asistentii personali pe baza HG1225/2012 au salariul de baza 700 de lei. Cum se aplica OUG 19/2012 art.1 alin 1 lit a , cum se majoreaza salariul in acest caz.
Multumesc.