avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate raluca mihaela

Activitate raluca mihaela

Răspuns la discuția bine de stiut
Sunt din Bucuresti. Am intrat pe site la Directia de munca, nu se amintea nimic de cumpararea carnetelor si mai au si o gramada de "puncte de lucru', ca altfel n-ar fi fost nici o problema. Puteti fi mai axpliciti? Va multumumesc mult.
Răspuns la discuția bine de stiut
Am atestat ITM.
Inca o intrbare: de unde cumpar carnete de munca si cum se procedeaza?Multumesc.
Discuție bine de stiut
Sunt noua in "bransa" inspectorilor de resurse umane si am cateva nelamuriri:
1. Un salariat a fost in concediu medical 14 zile. Aceasta perioada trebuie consemnata in cartea de munca?
2. Noi avem aprobare de pastrare si completare a carnetelor la sediul firmei. Zilele astea merg la ITM cu o decizie de incetare cu acordul partilor. Pot sa completez cartea de munca, sa o inchid si sa merg tot atunci cu ea sau astept sa-mi fie vizata intai decizia?
Multumesc mult.
Discuție medicina muncii
Daca un salariat nou angajat este trimis la medicina muncii si rezultatele nu au iesit in regula, ce se intampla cu acel angajat si ce masuri trebuie sa ia inspectorul de resurse umane? Va multumesc mult.
Inca nu am depus pentru scanare carnetele de munca la ITM. Inspectoarea ma amana pt ca am putine (6). Nu stiu sigur cand se incheie activitatea aceasta de depunere si daca trebuie sa depun toate carnetele de munca sau doar pe cele ifiintate si completate pana in 2001. Voi ce ziceti? Multumesc.
Avem un angajat care nu s-a prezentat la lucru din 6 noiembrie. I-am trimis o convocare la sediul firmei si nu s-a prezentat. Cu ce data pot sa fac concedierea? Va multumesc. E urgent.