avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Activitate paulgabriel

Activitate paulgabriel

Buna ziua Acum 6 ani cineva a făcut o plângere penală împotriva mea pentru loviri și alte violențe și-a scos un certificat medical cu 1-2 zile de îngrijiri medicale și de atunci am fost chemat la parchetul militar deoarece sunt cadru militar de nenumărate ori. Am avut pe rand calitățile de martor suspect și inculpat si de la capat .... martor suspect și inculpat in prezent dosarul se afla tot la parchetul militar. Intrebarea mea este cand pot cere prescrierea faptei ținând cont si de deciziile curtii constitutionale care fac referire la prescripție. Rog un raspuns mai complex si din partea unei persoane cunoscatoare de drept penal
In baza cărui articol de lege se poate cere prescrierea faptei după 4 ani și jumătate???
Problema Juridica
Buna ziua.
Am si eu o intrebare la dumneavoastră. Acum 5 ani a facut cineva o plangere pe numele meu pentru loviri si alte violente. Intrebarea este ,,in cat timp intervine prescriptia in acest dosar tinand cont de faptul ca articolul care intrerupe prescriptia a fost declarat neconstitutional?"
buna ziua am si eu o intrebare. cum imi pot sterge cazierul ? am 2 condamnari una la 2ani si 6 luni cu suspendare pe termen de 4 ani pentru vatamare corporala din culpa ramasa definitiva la data de 20.05.2011 si una pentru vatamare corporala de 1 an cu suspendare pe termen de 3 ani ramasa definitiva la 27.09.2010
Discuție proprire fisc
buna ziua. am si eu o intrebare. m-am dus azi la banca sa imi ridic salariul d epe card si am vazut ca am minus 2500 de lei. am intrebat la banca si mi sa spus ca am contul blocat de catre fisc si pana la recuperarea intregii sume nu se poate debloca contul. e legal sa imi opreasca salariul 3 luni la rand? ce trebuie sa fac in situatzia asta? care sunt metodele in care pot actziona ?