avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelaol

Activitate mihaelaol

multumesc pentru ajutor! treaba cu inchisoarea nu l sperie deloc pentru ca i am spus ca daca nu achita macar o parte il dau in judecata si poate sa faca inchisoare...nici nu i a pasat...accepta...nu l intereseaza...Problema e ca nu vreau sa faca inchisoare mai mult pentru copii ca sa nu fie stigmatizati ca au tatal "puscarias"!
As mai dori totusi sa mai cer niste mici informatii...: daca il dau in judecata ptr abandon mi se poate da tutela totala a copiilor ca sa nu mai apelez la el de cate ori copii trebuie sa aiba acceptul lui pentru diferite activitati? Si ce se va intampla in continuare cu pensia alimentara? Va continua sa mi o dea ?
Multumesc ! Am fost la executor cu toate actele si acesta mi a zis ca nu poate sa faca decat sa l sperie cu o scrisoare pe care sa puna antetul de "executor judecatoresc" pe care sa i o trimita prin posta si ma costa 60 de lei sau sa i o inmane personal si ma costa 100 de lei ; dar toate astea nu au scop decat sa l sperie ...si trebuie sa ma duc la avocat sa l dau in judecata pentru neplata!
am divortat in septembrie 2012 de comun acord la notar; in urma divortului am stabilit de comun acord ca sotul sa mi plateasca pensie alimentara pentru cei doi minori care au ramas cu mine suma de 400 de lei (mentionez ca are pensie de servici ca fost cadru activ MApN)! Nu am primit decat o luna plata pensiei (mentionez ca am cerut depunerea pensiei alimentare in cont bancar) si incepand cu luna noiembrie 2012 pana in prezent el nu a facut nici o plata si nici nu a mai vorbit cu copii avand un comportament partial ostil ! Doresc sa stiu ce as putea sa fac cat mai repede sa recuperez suma restanta si unde sa ma adresez...(eventual daca ma puteti ajuta sa gasesc un avocat care sa ma ajute)! Va multumesc anticipat!

Răspuns la discuția PARTAJUL
multumesc pentru ajutor!
Răspuns la discuția PARTAJUL
si cat dureaza partajul pe aceasta cale?
Răspuns la discuția PARTAJUL
am uitat sa mentionez ca dosarul de divort este deja depus si asteptam cele 30 de zile pana la semnare...deci este ca si semnat! vroiam sa stiu daca dupa aceea bag dosarul de partaj unde ar putea sa ma coste mai putin tinand cont ca eu suport toate cheltuielile avand si 2 copii in grija?! multumesc
Discuție PARTAJUL
cam cat ma costa un partaj facut la notar facut de comun acord tinand cont ca avem un apartament 3 camere confort 1 si mama are dreptul de a locui intr o camera
(consemnat si in contractul de vanzare cumparare)?!! multumesc anticipat
Răspuns la discuția PENSIA ALIMENTARA
multumesc!
Răspuns la discuția PENSIA ALIMENTARA
deci daca se face divortul de comun acord si hotaram o suma ce sa reprezinte pensia alimentara, dar dupa un timp de....x luni el nu mai trimite banii eu ce putere am sa l oblig sa plateasca?
Răspuns la discuția PENSIA ALIMENTARA
dar daca nu declara venitul pe care il are in urma angajarii la o firma particulara de paza?cum pot cere pensia alimentara tinand cont ca divortul se va face de comun acord la notar?