avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate dragomirangela

Activitate dragomirangela

Am inchiriat un imobil unei societati acestia au stabilit un sediu de partid
Intrebarea mea este daca nu ii trebuia acordul meu deoarece in contractul de inchiriere este stipulat faptul ca acestia nu va putea subiinchiria fara acordul proprietarului sau nu va schimba destinatia de locuinta sau societate comerciala

Răspuns la discuția pentru recuperare chirie
Imi cer scuze ca nu am mentionat ca exista un contract de inchiriere care a fost inregistrat in termen legal la administratia financiara si tot odata platesca darile catre stat
va multumesc pentru raspuns
Am inchiriat un imobil unei societati si de cand am inchiriat din data de 11.01.2011 acestia imi dau chiria fara a le semna ceva sau sa facem vreo chitanta de mana in prezenta vreunui martor care sa faca dovada de predare a chiriei catre proprietar (mentionez ca nu am cont bancar mi da personal in mana ) de vreo 5 luni nu mai mi-a dat chiria si as vrea sa ii citez in instanta , imi cauzeaza cu ceva mie acest aspect, sau ar trebui ca ei sa faca dovada cu acte ca mi-a dat chiria ?
va multumesc

Am inchiriat un imobil unei societati acestia au stabilit un sediu de partid .
Intrebarea mea este daca nu ii trebuia acordul meu deoarece in contractul de inchiriere este stipulat faptul ca acestia nu va putea subiinchiria fara acordul proprietarului