Buna seara. Am instrainat masina, proprietate personala, prin CV. Doresc sa anulez polita RCA, dar originalul este la cumparator, iar acesta nu doreste sa mi-o trimita, din rea intentie. Exista vreo varianta sa o pot inchide ? Mentionez ca nu doresc restituirea contravalorii , ci simpla inchidere a acestei polite pentru a o putea transfera pe noua masina achizitionata, inca neinmatriculata, ca sa pot beneficia de aceasi clasa de bonus, si pentru a nu suferi de pe urma evenimentelor rutiere cauzate de noul proprietar, pana cand acesta isi inmatriculeaza auto pe numele lui.
Buna ziua. Astazi mi-a venit un plic in care un domn sofer ma reclama ca a avut o coliziune cu mine in parcare. Imi este descris faptul ca el avea masina parcata iar eu am executat manevra de mers inapoi lovindu-i masina in partea laterala. Din declaratie reiese ca s-a intamplat intr-o zona unde imi aduc aminte ca am trecut,numai ca nu am executat nici macar parcare. Ce este de facut in acest caz? Va mulyltumesc anticipat.
Buna ziua. In luna Mai a anului 2010 am fost sunat si rugat de o ruda sa ii imprumut niste bani sub forma platii unor rate, acesta fiind in prag de a i se lua casa. I-am platit suma de 1650 lei in cont, direct bancii respective.Dupa lungi insistente din partea mea , ruda nu mi-a inapoiat banii, asa ca la fix 1 an de zile am mers la dansul acasa sa cer socoteala.Am facut cu el o foaie de mana, prin care recunoaste ca imi este dator si se obliga sa achite suma pana in luna August a anului 2012. Nici pana la aceasta data nu mi-a inapoiat banii. Ce pot face, din punct de vedere legal pt a imi recupera suma imprumutata?
Am sa incerc sa iau legatura cu doamna administrator, poate ca de data asta ma va lamuri. Cat despre "se petrecE", acel "e" a fost scris din greseala. Sunt la servici si incerc sa impac si capra si varza.
O aiureala a administratorului sau a celui ce a citit ce a scris acesta?
Va asigur ca am citit foarte clar ce scrie la avizier.
elga50 a scris:
"8,95 lei/MC apa rece / persoana" Aceasta exprimare este proasta.
Mergeti la administrator sa va lamureasca ce vrea sa zica cu acel pret pe mc si pe persoana
O aiureala!
Daca s-ar putea discuta cu administratorul ar fi perfect. Se petrece foarte multe ilegalitati si cred ca de aceea nu sta de vorba cu locatarii.
Buna ziua ! Am si eu mai multe nelamuriri privind cheltuielile de intretinere bloc. Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje , zona Lacul Tei. In lunile de iarna am platit si 200 lei intretinere 2 persoane , fara caldura(sunt debransat). In lunile de vara am platit 190 lei. Mentionez ca apa nu se consuma in dementa, iar interfon nu am montat in apartament. Am citit pe lista de intretinere ca se plateste,atentie, 8,95 lei/MC apa rece / persoana, desi eu am montate apometre. Cum sa platesti MC/persoana , cand sunt motate apometre in apartament? Mi se pare o ilegalitate. Ba mai mult, consider ca ar fi normal sa se afiseze ,desfasurat, pentru ce se plateste. Doresc sa stiu ce masuri legale pot lua in acest sens.
Se pare ca dupa atata timp de cand am depus reclamatia la ANPC, am primit un raspuns foarte ambiguu si favorabil pentru cei de la service. Se pare ca are ceva relatii ... asta este ROMANIA , pacat ca suntem "Cetateni europeni si avem drepturi" , numai teoretic.
Am facut plangere la ANPC sambata 07.07.2012 si mi s-a spus ca in termen de 30 zile am sa primesc un raspuns. Problema este ca si acum masina se afla la service , si tot nu este gata. Deja intru in a 4-a saptamana de cand se afla in service. Ce demersuri legale mai pot face? Pentru ca m-am saturat sa fiu dus cu presul.