avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme cu politie rutiera /\\"accident\\"
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme cu politie rutiera /"accident"

Buna ziua. Astazi mi-a venit un plic in care un domn sofer ma reclama ca a avut o coliziune cu mine in parcare. Imi este descris faptul ca el avea masina parcata iar eu am executat manevra de mers inapoi lovindu-i masina in partea laterala. Din declaratie reiese ca s-a intamplat intr-o zona unde imi aduc aminte ca am trecut,numai ca nu am executat nici macar parcare. Ce este de facut in acest caz? Va mulyltumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:21, 11 Iulie 2013
Va duceti in termenul stabilit la politia unde ati fost convocat si dati o declaratie in care descrieti ce cunoasteti despre presupusa fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie politie accident usor alinbarbulescu alinbarbulescu Buna Ziua Am fost implicat intr-un accident usor cu un trolebuz. Pe scurt, mergand pe strasa Witing (face legatura intre Gara de Nord si Calea Plevnei) care ... (vezi toată discuția)
Legaalitatea suspendarii permisului de conducere auto mcornell mcornell Buna ziua, Ieri, 17.12.2017, am fost implicat intr-un eveiment rutier in urma caruia politistul de la accidente usoare mi-a retinut permisul. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am nevoie de o mica lamurire din partea dumneavoastra ... Gabriel19_82 Gabriel19_82 Buna seara, Am nevoie de o mica lamurire din partea dumneavoastra daca este posibil. In data de 12.08.2020 m-am deplasat la piata din orasul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)