avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate e4c5

Activitate e4c5

Adresati-va instantei. Cu argumente solide, instanta, printr-o ordonanta presedintiala poate trece peste veto-ul tatalui.
Cititi Legea nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, modificarile prin Legea nr. 175/2010.
Răspuns la discuția Calculul procentelor - matematica
50 mil se impart la 100 si catul (rezultatul impartirii) il inmultiti cu 0,15. Exemplu : 50000000/100=500000 x 0,15=75000
Cam este si ceva politica pe la UEFA...


Dle Lascoschi, va apreciez profesionalismul din majoritatea comentariilor d-voastra, dar acum sincer, nu va recunosc ! Va stiam sobru si echilibrat, un om cerebral si cand colo in d-voastra clocoteste patima. Sa nu-mi spuneti ca v-a vrajit! Inca un pic si veti sfarsi prin a ne enunta teza cu singuri impotriva tuturor !. P.S.Sunt o ea .
av.Lascoschi
UEFA s-a pronuntat favorabil pentru Steaua.

Pe un utilizator oarecare (si stelist pe deasupra) l-am intelege... Si daca tot apelam la presa (de ce nu la d-na Tatoiu ?!) pt. a ne sustine vorbele, va dau si eu un link: www.romanialibera.ro/actualitate/sport/turcii-critica-uefa-decizie-scandaloasa-in-cazul-fc-steaua-305836.html. Si un citat din Mircea SANDU : Este o sancţiune cu suspendare, deci jumătate este îndeplinită sancţiunea şi jumătate este îndeplinită iertarea, cu acei cinci ani de încercare.
Nu stiti ca unui nevinovat nu i se impun termene de incercare ?! Si atunci ? De unde pana unde situatie indoielnica ?! Justitia s-a pronuntat si n-a fost deloc indoielnica, as zice doar ca a fost suspect de blanda (justitia).

Răspuns la discuția Accident in Italia
@eclair
Nu stiu de ce cazuri v-ati lovit d-voastra, dar as putea sa va dau mai multe cazuri de cum au fost tratati angajatii unor firme, romani de-o parte si polonezi, lituanieni si italieni de alta. As putea sa va dau si numerele de la dosarele aflate la diferite instante. Doar ca site-ul nu permite asa ceva, eventual prin mesaj privat. Inca ceva : infortunistica (in italiana infortunata) se spune romaneste ranire Vedeti, nu puteti fi si roman si italian, pana la urma gresiti ori de-o parte, ori de alta B-)
Acum am inteles ! Ce sa va spun, ca trebuia sa le scrieti cu confirmare de primire ? Ca astia vor sa va bage pe gat produsele lor ? Ca asta e tot un fel de teapa ? Incercati sa-i ignorati ! Trimiteti-mi un mesaj privat cu o adresa de e-mail si poate va pot ajuta cu ceva concret !
Eu am inteles ca ei va cer banii pt. ca n-ati ridicat unul/doua colete ! Ca daca ati fi ridicat, ati fi platit (plata ramburs, adica la ridicare). In momentul cand trimiti cuiva un colet, platesti niste bani, ca il ridica, ca nu-l ridica destinatarul. E o poveste de ce v-au mai trimis unul/doua colete, cred ca totul a pornit de la o comunicare defectuoasa. De fapt d-voastra stiti exact pt. ce va cer banii?
Răspuns la discuția Accident in Italia
Nu comentez raspunsurile pertinente ale preopinentilor, dar in mod sigur situatia vi se datoreaza (si) faptului ca sunteti romani. Un italian considera ca d-voastra vreti sa luati niste bani adunati din taxele si impozitele lor, bla, bla... Sentimentul poarta numele de xenofobie si oricat ne amagim noi, exista ! Nu suntem cel mai iubit popor din Europa, ba dimpotriva !
Răspuns la discuția Succesiune
Trebuie sa stiti ! Daca nu stiti, puteti afla ! Sunt birouri de stare civila, sunt servicii de evidenta persoanelor, sunt posibilitati ! Faptul ca numai tatal si unchiul d-voastra s-au ingrijit de imobil (casa) nu-i inlatura de la mostenire pe fiii celei de a doua sotii a bunicului. Altele sunt criteriile. Legea spune ca daca in 6 luni de la deces nu faci dovada ca accepti mostenirea, esti decazut din drepturi. De aia trebuie sa aflati data exacta cand a decedat d-na. Scuzati-ma, sunteti printre putinii care se pricep si mai putin decat mine in ale legilor ! Pt. d-voastra e imperativ sa consultati un notar/avocat.