avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate dov

Activitate dov

Răspuns la discuția Invitatie Politia Locala
nu am dat curs invitatiei, nu s a putut intocmi procesul verbal pt parcarea neregulamentara, dar am primit un pv de amenda pt refuzul legitimarii (100 lei) :) deci tot nu am scapat. il puteam contesta, dar sincer am preferat sa platesc si sa nu imi complic existenta pt ca nu aveam timp sa fac demersurile necesare.
Discuție Amenzi Franta
Buna ziua,
In perioada 2-6 iulie am fost in Franta si ulterior am primit de la firma de la care am inchiriat masina 3 facturi pt procesare date amenzi de circulatie. Din cate am inteleles, urmeaza sa primesc acasa procesele verbale de contraventie. Pot scapa de plata acestora? Multumesc.
Răspuns la discuția Invitatie Politia Locala
multumesc pt clarificari.
Răspuns la discuția Invitatie Politia Locala
Nu am parcat neregulamentar. Situatia e mai complexa (am lasat distanta de 4 m intre masini). Am citit acest articol
www.avocatnet.ro/articol_458...
As vrea sa stiu ce urmeaza in continuare, daca mai pot face ceva.
Ares-3 a scris:

dov a scris:


Exista vreo modalitate de a evita intocmirea procesului verbal ?

Există: nu vă duceți.

Nu mai parcați neregulamentar, nu v-ar fi plăcut să fiți în locul șoferului blocat.



Răspuns la discuția Invitatie Politia Locala
Multumesc pt raspuns. Inca nu exista nicio amenda pt ca nu exista proces verbal. Din cate stiu pol locala nu mai poate identifica persoana care a condus un autovehicul. Exista vreo modalitate de a evita intocmirea procesului verbal ?

ynocentta a scris:

Daca nu achitati amenda,in termenul legal prevazut politia va declina responsabilitatea recuperarii amenzii in sarcina autoritatii fiscale teritoriale

Buna seara, am gasit in parbrz o invitatie la sediul politiei locale pt ca am blocat pe cineva cu masina. Nu am onorat invitatia, am primit o recomandata pe care nu am ridicat o si a urmat o noua invitatie de la pol locala sa ma prezint pt a identifica persoana care a condus masina. Aceasta e insotita de un proces verbal indeplinire a procedurii de comunicare a invitatiei, semnata de un martor. Este legal? Pot scapa de amenda? Multumesc
Răspuns la discuția Anulare proces verbal
Multumesc pt raspuns, am insa o nelamurire.
Este reglementat acest lucru? Eu stiu ca in cazul in care refuz sa semnez, primesc prin posta procesul verbal. Deci nu mi se da nesemnat direct in mana. Nu exista dovada predarii lui.

ynocentta a scris:

Aspectul invocat de dv nu constituie temei legal care sa conduca la anularea PV

Buna ziua,
Am primit o amenda, insa agentul uitat sa imi comunice sa.semnez procesul verbal, drept urmare am primit un exemplar nesemnat. Pot obtine anularea lui in instanta?
Răspuns la discuția inselatorie excursie
va multumesc pt raspuns. le=am scris in mailul de astazi ca astept pana luni sa fiu contactat, in caz contrar o sa ma adresez instantelor compentente.
Buna ziua,

Am achizitionat 2 vouchere de pe un site de reduceri constand in cazare in Ungaria in luna martie. Vouchere prevedeau sa fac rezervarea direct la hotel. Am trimis mail hotelului si am primit confirmarea de rezervare la inceputul lunii aprilie. ieri am primit un mail de la hotelul din Ungaria in care mi se spune sec ca site=ul nu le=a platit voucherele si ca am 2 variantel: sa platesc direct excursia catre ei sau sa renunt la rezervare.

Mentionez ca am tot incercat ieri si azi sa dau de cei de la site-ul de reduceri dar nu am reusit, au telefoanele inchise si nu raspund la mail. Deasemenea am mai trimis ieri un mail de raspuns hotelului din Ungaria in care le=am spus ca trebuie sa rezolve aceasta problema cu firma care a vandut voucherele, eu avand confirmarea de rezervare in care se si specifica ca plata se face cu cele 2 vouchere.

Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac in continuare.

Sper ca am reusit sa sintetizez cat mai bine situatia, va stau la dispozitie pentru alte clarificari si va multumesc anticipat pt raspunsurile dvs.

Mentionez ca excursia ar trebui sa aiba loc intre 24-27 iulie, in martie am platit pt vouchere.

[Editat - timp de 30 de minute de la publicare aveti posibilitatea sa va completati / corectati mesajele, postarile consecutive nu sunt de dorit cat sunteti in timpul de editare. Multumesc pentru intelegere]