avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate irinusha_cristea

Activitate irinusha_cristea

Răspuns la discuția solutie fond
dar nu se specifica in solidar, se spune doar ca se constata ca asirom este asiguratorul.
Discuție solutie fond
in cazul unui accident rutier soldat cu un deces si vatamare corporala la ce ade a doua persoana, s-a dat solutia de fond: 2 ani de inchisoare cu suspendare si "obliga pe inculpat sa plateasca partilor civile despagubiri dupa cum urmeaza:.(sume in lei)...Constata ca SC Asigurarea Romaneasca asirom are calitate de asigurator.Obliga pe inculpat sa plateasca partilor civile cheltuieli judiciare(sume in lei). obliga pe inculpat sa plateasca in favoarea statuluisuma de 1.500lei cheltuieli judiciare. cu drept de recurs 10 zile de la data comunicarii".INTREBARE: din cele scrise cine reise ca plateste partilor civile daunele morale si materiale(sumele de bani)INCULPATUL SAU ASIGURATORUL?
Răspuns la discuția Judecata in fata Curtii de Apel
daca judecatoria il gaseste vinovat in final,curtea de apel poate da un verdict opus?daca inculpatul se prezinta regulat, cate termene ar urma la curtea de apel?
Răspuns la discuția Judecata in fata Curtii de Apel
este vorba despre un accident urmat de decesul ocupantei locului din dreapta fata. soferul implicat in accident este liber, urmeaza sa se pronunte mimeta in cateva zile si intrebarea este care ar fi termenul la curtea de apel, daca soferul face apel.
daca inculaptul face apel, la cat timp dupa ar putea fi prima sedinta la curtea de apel?o luna /doua sau variaza
Discuție onorariu avocat
cine stabileste onorariul avocatului partii civile: instanta sau trebuie sa depuna avocatul dovezi privind onorariul sau ca raspuns in minuta ce urmeaza sa se dispuna?
ce reprezinta minuta intr-un proces penal?
buna seara.as avea o intrebare : daca intr-un proces penal, in stare de judecata, fiind ultimul termen la judecatoria deva, avocatul unei parti civile nu se prezinta, dar pune concluzii scrise, depuse prin fax la judecatorie in ziua respectiva procesul se judeca in baza concluziilor sau se da alt termen?