buna ziua,
legat de concediul medical vs concediul de odihna, unde anume pot gasi informatii, deoarece am intampinat si eu aceasta problema dar nu stiu unde sa caut in lege, prevederi etc.
Va multumsec pentru raspunsuri dar...inca sunt nelamurira de aceea va spun exact despre ce e vorba. Avem un angajat cu " Diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani" cu profil "Mecanic". Noi suntem o societate cu sector de activitate "Prelucrare piese auto" si mi se cere sa il incadrez ca sef de echipa ...ceva de genul si nu stiu unde si cum il pot incadra. va rog sa ma indrumati. Multumesc.
Buna ziua,
Am o nelamurire, legata de incadrarea unui salariat, poate fi incadrat ca "sef echipa specializata" o persoana care are 10 clase desi in COR 2012 nivelul de instruire cerut este de studii medii? ce inseamna sa ai studii medii?
Va multumsec anticipat,
Buna ziua,
Un angajat a fost detasat la o societate din Germania. Pentru acest salariat am solicitat Formularul A1 doar ca persoana respectiva s-a intors in tara mai repede de data expirarii trecuta pe formular.
Va rog sa ma ajutati cu un "model" de instiintare catre CNPAS pentru a anunta aceasta modificare survenita.
Multumesc.
Pana in 01.01.2011 era mentionat doar in Contractul Colectiv de Munca la nivel National aceasta prevedere adica sa lucrezi doar 4 ore in perioada de preaviz in caz de concediere sau era si in Codul Muncii?
Nu stiu daca mai este in vigoare "regula" injumatatirii programului de lucru in perioada de preaviz in cazul concedierii, cate ote trebuie sa lucrez 4 sau 8 pe toata perioada preavizului? astept un raspuns urgent.
Va multumsesc.