avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de preaviz in cazul concedierii-dare in somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de preaviz in cazul concedierii-dare in somaj

Nu stiu daca mai este in vigoare "regula" injumatatirii programului de lucru in perioada de preaviz in cazul concedierii, cate ote trebuie sa lucrez 4 sau 8 pe toata perioada preavizului? astept un raspuns urgent.
Va multumsesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:10, 12 Iulie 2012
Nu mai exista nicio astfel de regula, decat daca asa ceva este prevazut in ccm aplicabil angajatoruluis au in reg.intern al acestuia .. astfel, pe perioada de preaviz, timpul de munca este cel stipulat in c.i.m.
va multumesc frumos, exista o baza legala, unde sa fie metionat acest lucru? ca se respecta programul stabilit in CIM?
Contrcatul individual de munca cuprinde expres durata timpului de munca ...
Pana in 01.01.2011 era mentionat doar in Contractul Colectiv de Munca la nivel National aceasta prevedere adica sa lucrezi doar 4 ore in perioada de preaviz in caz de concediere sau era si in Codul Muncii?
Codul Muncii nu a reglementat niciodata o astfel de situatie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz 20 zile lucratoare,decizie de concediere ,salariul compensator. ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua . Amprimit o adresa oficiala din partea firmei ca incepind cu data X sunt in preaviz de 20 de zile lucratoare,domeniul de activiate este de ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz si drepturile mele in perioada de preaviz. chmara edith izabella chmara edith izabella Daca am intrat in perioada de preaviz cum se calculeaza aceste zile calendaristice sau lucratoare? Am dreptul sa absentez in perioada de preaviz, ma refer la ... (vezi toată discuția)
Restructurare post LIDEEAoffice LIDEEAoffice Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: -la firma se face restructurare de post din motive financiare; -in CIM sunt prevazute 20 de zile de ... (vezi toată discuția)