Am absolvit un curs de formare complementara în domeniul psihologiei clinice care mi-a fost recomandat de Colegiul psihologilor în urma cu 2 ani. Mentionez ca acest curs reprezenta unul dintre criteriile pentru obtinerea ulterioara a unei alte trepte în cadrul profesiei. În prezent, actuala conducere nu mai recunoaste acest curs, drept dovada diploma eliberata de institutia formatoare nu este semnata si stampilata de colegiul. Ce pot face in aceasta situatie?
Ma aflu in concediu postnatal, fiind incadrata cu indemnizatie de 600 lei, ca urmare a faptului ca eram la master in momentul in care am ramas insarcinata si m-am incadrat conditiilor de acordare a indeminatiei.
Am auzit ca ultima luna din concediu postnatal, nu se mai plateste, deoarece a aparut o lege legata de intrarea tatalui in concediu si revenirea mamei cu o luna mai devreme la munca. Ce presupune mai exact aceasta lege?
In al doilea rand, eu de la 1 septembrie voi incepe serviciul, deci cu o luna mai devreme, pot beneficia de un supliment de insertie?
In al treilea rand, voi semna mai intai contractul de munca pe o perioada determinata de o luna de zile cu posibilitate de prelungire...in caz contrar, daca nu imi vor prelungi contractul, mai pot beneficia de somaj?
Multumesc!
Sunt studenta la master anul 2 la universitate de stat, buget si cu bursa de merit. Mentionez ca nu am avut nici o intrerupere a studiilor in cursul anilor scolari. Beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului?
Buna seara!
In luna mai 2012, sotul meu care atunci imi era iubit, a depus un dosar pentru prima casa. Intre timp ne-am casatorit, dar dosarul a ramas valabil, si-a gasit casa si urmeaza sa o achizitioneze. Intreabarea mea este daca eu am vreun drept la aceasta casa in conditiile in care figureaza ca e luata de el cand era necasatorit.