Buna seara!
In luna mai 2012, sotul meu care atunci imi era iubit, a depus un dosar pentru prima casa. Intre timp ne-am casatorit, dar dosarul a ramas valabil, si-a gasit casa si urmeaza sa o achizitioneze. Intreabarea mea este daca eu am vreun drept la aceasta casa in conditiile in care figureaza ca e luata de el cand era necasatorit.
Urmeaza sa achizitionati acum casa,adica in timpul casatoriei,am inteles eu bine?Daca,casa ar fi fost cumparata innainte de casatorie nu ati fi avut nici un drept pe aceasta casa.Dupa casatorie,lucrurile stau altfel.In cazul in care nu s-a intocmit nici un contract de casatorie,toate bunurile achizitionate impreuna se vor imparti (asta in cazul unui divorz).Daca dosarul a fost depus innainte de casatorie si admis in timpul casatoriei,tot veti avea dreptul la aceasta casa,in cazul in care veti fi trecuti amandoi in cartea funciara si ratelele casei se vor achita de catre amandoi.
Partaj
Nele-Nele
Buna seara,,Am 18 anii de casatorie,din care a rezultat 2 copii minori,acuma sunt divortata si am castigat si copii insa nu am nimic al meu,stau la parinti ... (vezi toată discuția)