avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate elvisro2002

Activitate elvisro2002

Răspuns la discuția buna ziua!
va multumesc pentru raspuns! o zi buna!
Discuție buna ziua!
buna ziua! fiind in necunostinta de cauza,apelez la d-voastra sa ma lamuriti cum se imparte o masa succesorala.sa zicem dreptul unuia dintre copii este de 3/4 din total,asta reprezentand 2 camere jumate de exemplu.cum se imparte daca avem o astfel de situatie ?se muta zidul in mijlocul camerei sau se plateste contravaloarea celeilate jumatati si se ia toata camera? poate suna stupid intrebarea mea,dar nu inteleg cum se face,de asta apelez la un specialist. multumesc!
Răspuns la discuția lamurire
va multumesc pentru raspunsuri! sincer,eu as dori sa impartim juma-juma tot ce apartine si mamei si tatalui,acum ramane sa se hotarasca ei.va multumesc!
Discuție lamurire
buna ziua! parintii detin o locuinta dobandita in timpul casatoriei prin ctr de vanzar4e-cumparare de la bunici cu clauza,tata a decedat in urma cu 9 ani.neefectuandu-se nici pana azi succesiunea.suntem 2 frati ,iar mama ar dori sa imi plase mie partea ei.succesiunea nu doreste nimeni sa o plateasca in afara de mine ,iar suma este destul de mare.de aceea as dori sa intreb: 1: mi-ar putea lasa mama partea ei prin testament? stiu ca oricum va trebui facuta succesiunea dupa tata ,dar pana se vor pune toti de comun acord ma intrebam daca ar fi aceata o posibilitate si cand se va dezbate succesiunea dupa mama sa se deschida si dupa tata.
2. daca se poate sa lase testament acesta ar putea fi atacat de fratele meu ulterior?
va multumesc anticipat pentru raspuns! aceste informatii le doresc pentru a stii cum sta situatia din punct de vedere legal,nedetinand cunostinte in acest domeniu!
am inteles,va multumesc pentru raspuns! sincer nu ma asteptam la prea multe dretpturi,dar vroiam sa aflu totusi ce reprezinta dreptul de creanta.multumesc inca o data!
buna ziua! daca ma poate lamuri cineva cu ce inseamna concret dreptul de creanta?eu si sotia locuim in casa parinteasca.nu s-a facut succesiunea dupa moartea tatalui.mama s-a recasatorit ,fratele locuieste cu sotia la socrii.eu si sotia ingrijim si suportam toate cheltuielile casei.am inteles ca atunci cand vom face succesiunea faptul ca noi am suportam cheltuielile ne da drept de creanta.ce inseamna acest lucru si cum putem beneficia de el.in asteptarea unui raspuns,va multumesc anticipat!o zi buna!
Răspuns la discuția conflict de munca
va multumesc pentru toate specificatiile!!!pentru utilizatorul freeelis raspunsul este DA s-a adus la cunostinta sefului de parc auto.doresc o solutionare amiabila cu firma de aceea nu voi face nici o plangere catre organele abilitate decat daca este absolut necesar.ce s-a mai intamplat in ultimele zile este facptul ca firma(sediul central) s-a sesizat si s-a deschis o ancheta si se pare ca ar fi si alte nereguli,ca de exemplu :masina a fost in service,s-au specificat anumite reparatii ,ca ulterior sa se demonstreze ca nu s-a reparat nici jumatate din cele declarate,insa banii au fost incasati pentru tot ce era specificat, daca acest lucru s-a facut si la alte masini va dati seama viata cator oameni este pusa in pericol.va multumesc tuturor celor care v-ati exprimat parerile,mi-au fost de mare ajutor!
Răspuns la discuția conflict de munca
@ b]TomaCotorogea

am inteles ce spuneti,dar sper totusi ca avem legi care sa ne apere?adica ce ar trebui sa tac si sa platesc pentru greselile altora?(seful de parc auto) si el este tot angajat nu actionar majoritar! sa plateasca cine raspunde si se bate cu pumnul in piept ca le stie pe toate!! multumesc pt sfat!
Răspuns la discuția conflict de munca
multumesc pentru sfaturi! eu nu vreau sa fac rau nimanui atata timp cat nu sunt constrans la plata unor daune care nu sunt din vina mea.daca se va recurge la amenintari si alte lucruri atunci va trebui sa fac ceva in apararea mea1 pana la urma suntem angajati cu drepturi ,nu sclavi.daca nu luam atitudine vom fi tratati ca niste gunoaie.totusi nu traim in evul mediu si sper ca nici justitia nu este atat de corupta.multumesc mult si sper ca nu va fi cazul sa recurgem la astfel de solutii! o zi buna!
Răspuns la discuția conflict de munca
multu,esc pentru raspuns in primul rand! majoriatatea stiau ca masina este cu [probleme,stand mai mult prin service!felul in care am condus nu are nici o importanta,pentru ca masina nu avea prezoanele stranse,acum ca asa a venit din service4 sau poate cineva o fi schimbat roata(avand cauciucurile bune) si nu a mai strans roata cum trebuie nu am de unde sa stiu.aici in firma se "poarta" sa platesti pentru greselile altora! eu merg si pana in instanta daca e cazul pentru ca nu mi se pare normal sa fii acuzat pe nedrept si sa [platesti pentru altul!multumesc pentru raspuns!