Am o problema cu soția la începutul lunii iunie soția mea ma scos din garsoniera cu fetita de 1 an și 5 luni în brate, ne a scos și hainele din dulapuri pt a rămâne singura în locuință rămasă de la tatăl ei (nu este pe numele ei tatăl fiind decedat), ea având mai multe relații cu alți bărbați, eu cu fetita fiind nevoiți am plecat la părinții mei, în zilele următoare am fost la un avocat și am depus actele de divorț și domiciliul fetite, după un timp mama fetitei a început sa ma sicaneze și sa ma hartuiasca pt a îmi lua fetita.
La dosarul de divorț am depus probe care arata faptul ca are relații extraconjugale și cum ducea alte persoane in locuință în lipsa mea, probe ca arata faptul ca consuma droguri și alcool,poze indecente. Poze cu fetita trimise la persoane nucunoscute
As vrea sa știu dacă am șanse sa se stabilească domiciliul fetitei la mine, am depus și o ordonanță presedintiala pt domiciliul fetitei la mine
Mama fetitei nu îs arata interesul pt ea o mai vizitează foarte rar și nu întreabă de ce are nevoie fetita
Am vreo șansă ca fetita sa rămână la domiciliul meu?
Va mulțumesc
Am o pensie de urmas ramasa de la tatal meu ,dar mama mea a folosito pt ea pana ce am facut 16ani si iam luat cardul. Ce pot face sa imi pot recupera banii
Am fost dati in judecata pt o succesiune si nu stim ce sa facem avem nevoie sa ne explice cineva ce trebuie sa facem ,daca se poate un nr de telefon
Soacra mea vrea sa ne dea in judecata pt parte la succesiune pt o garsoniera ramasa de la socrul meu si vrea sa primeasca banii investiti in acea garsoniera ,mentionez ca ei nu au fost casatoriti si imobilul a fost cumparat de socrul meu inainte de concubinajul lor din care au o fica ,nu sunt alti mostenitori
Am fost dati in judecata pt creanta de despagubire si succesiune si mentionez ca actele au fost luate din casa fara acordul nostru si in lipsa noastra ,avem nevoie de putin ajutor sa intelegem si ce trebuie sa facem mai departe
Poate cineva sa depuna actele pt succesiune la un avocat in numele meu fara sa stiu
Am fost la un notar si a spus ca sa mergem cu actele dar actele sunt la soacra mea care le- a fara sa stim noi ,noi vrem sa ne dea actele dar ea refuza
Ea are toate actele contractul de pe garsoniera ,certificat deces ,certificat nastere fata si mai are o imputernicire facuta la notar ca are dreptul sa locuiasca acolo asta era pana cand fata ii majora
Eu si logdnica mea vrem sa facem succesiunea dupa o garsoniera ramasa de la tatal ei care este decedat dar mama ei nu vrea sa facem succesiunea ,mama ei si cu tatal ei nu au fost casatoriti ,garsoniera este cumparata de tatal ei inainte sa o cunoasca pe mama ei ,inainte de a deceda tatal au fost la un notar pt a face un act pt ca mama ei sa poata locui in garsoniera pana crestea fata sa o poata ingriji ,acum ea nu mai sta cu noi ,dar a intrat in casa si a luat toate actele . Ce putem facem ?