Eu si logdnica mea vrem sa facem succesiunea dupa o garsoniera ramasa de la tatal ei care este decedat dar mama ei nu vrea sa facem succesiunea ,mama ei si cu tatal ei nu au fost casatoriti ,garsoniera este cumparata de tatal ei inainte sa o cunoasca pe mama ei ,inainte de a deceda tatal au fost la un notar pt a face un act pt ca mama ei sa poata locui in garsoniera pana crestea fata sa o poata ingriji ,acum ea nu mai sta cu noi ,dar a intrat in casa si a luat toate actele . Ce putem facem ?
Am fost la un notar si a spus ca sa mergem cu actele dar actele sunt la soacra mea care le- a fara sa stim noi ,noi vrem sa ne dea actele dar ea refuza
Ea are toate actele contractul de pe garsoniera ,certificat deces ,certificat nastere fata si mai are o imputernicire facuta la notar ca are dreptul sa locuiasca acolo asta era pana cand fata ii majora
Succesiune
valentina popa
Buna seara.Am o intrebare in legatura cu dezbaterea unei succesiuni.Care sunt pasii necesari deschiderii unei succesiuni?Situatia este in felul urmator:eu ... (vezi toată discuția)
Acte casa
stefanescu alina
buna ziua
mama soacrei mele detine o casa la tara, care a apartinut ei si sotului . au avut doi copii, un baiat si pe soacra mea. tatal soacrei si fratele au ... (vezi toată discuția)