avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Activitate Costin_Adrian

Activitate Costin_Adrian

Mulțumesc pentru detalii.
Bună ziua,cum poate asigura angajatorul Securitatea angajaților? Eu lucrez la Brico Depot Orhideea și mă confrunt aproape zilnic cu "specimene " de clienți, dar superiorii nu fac nimic în privința asta ci îmi spun să le întorc spatele, să le zâmbesc, să le urez o zi bună, să îi ajut șamd. Sau am fost îndrumat de către cei de la departamentul SSM să chem poliția atunci când sunt amenințat sau degenerează situația.

Mulțumesc și aștept un răspuns. Zi frumoasă !
Ce acte necesare îmi trebuiesc pentru schimbarea încadrării din anexă gospodărească în casă.
Bună seara, câte zile libere plătite poate solicita un părinte pt a sta cu copilul în cazul unei epidemii, condiții meteo nefavorabile, etc?Exemplu situația de față, cea cu pandemia de coronavirus. Mulțumesc anticipat.
Discuție Casa mobilă
Bună ziua, intenționez sa cumpăr o casă mobilă și vreau să știu dacă am nevoie de vreo autorizație pt a o amplasa pe terenul meu. Am tot auzit și citit în stânga și în dreapta ca e posibil de autorizație de amplasare, sau de vreun document din partea primăriei. Va rog sa ma ajutați cu ceva concret. Mulțumesc
Bună ziua,
Dacă respectiva comisie desemnata de angajator sa cerceteze un salariat nu s-au prezentat la ora, data și locația propusa de ei dar angajatul cercetat s-a prezentata, iar după 2 ore vin și spun ca au avut treaba, ședințe, ce se poate face în cazul acesta?
Este legal ca angajatorul sa îți blocheze plata concediului medical ?acesta dorește nr de telefon al medicului care eliberează concediul medical pt a verifica angajatul cu privire la acordarea acestuia.
Este obligat conform legislației ISU sa doteze scările de bloc nou construite cu: plan de evacuare,extinctoare,marcaje,hidranți si pichet psi ?sau trebuie sa cumpere asociația nou înființată tot ce tine de psi ?
am inteles,va multumesc
in afara de art 87 oug 195/2002 alin 1 altceva ce se mai poate ??amenda penala cam la cat se poate ajunge??este posibil sa se dea cu suspendare??dupa cat timp se mai poate da de permis din nou??