avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate ana978

Activitate ana978

De comun acord am stabilit programul de vizita pt.copil.Nu m-am opus niciodata si nici nu vreau sa tin copilul departe de tata.A venit cand a dorit sa-l vada.In plus, daca as fi dorit sa-l "montez" impotriva tatalui o faceam inainte de a pleca in vacanta la el.
Si totusi, cand aduc vorba de el incepe sa planga si spune ca nu mai vrea sa plece.
In urma divortului s-a stabilit si un program de vizita pt.copilul in varsta de 4 ani.Conform programului,acesta a petrecut la domiciliul tatalui 3 saptamani. De cand s-a intors imi spune ca nu mai vrea sa plece, ca a plans mult....Mentionez ca pana acum nu a mai fost plecat de langa mine.
Ce pot sa fac in acest caz? Data viitoare o sa-l urce cu forta in masina daca refuza sa mearga? E suficient sa spuna NU si atunci pur si simplu o sa ma opun si eu?
Ar mai fi solutia de a merge la protectia copilului pt.evaluari psihologice,o alta actiune in instanta, interogatoriul copilului....ceea ce nu mi-as dori ,ar fi prea stresant si traumatizant pt.el.
Pentru a participa la concursul de ocupare a unui un post de grefier este suficient sa ai studii superioare(drept) ,sau trebuie absolvita si Scoala Nationala de Grefieri care dureaza vreo 6 luni si este doar la Bucuresti?
Care este diferenta intre cei cu licenta in drept si absolventii SNG?
Daca minorul este plecat timp de 1 luna la parintele cu care nu locuieste in mod statornic, parintele mai trebuie sa achite pensia pe perioada respectiva?
Discuție salariu grefier
Buna ziua. Sunt profesoara de 5 ani. Intre timp am terminat si o facultate de drept. Poate sa-mi spuna cineva cam ce salariu ia in mana o grefiera ? As dori sa ma reprofilez in cazul in care este ceva diferenta fata de salariile din invatamant.Multumesc.