avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate kimbao

Activitate kimbao

Răspuns la discuția este nul acest proces verbal?
Echivaleaza aceasta situatie cu lipsa semnaturii martorului asistent?
Cum va putea fi audiata sotia in instanta? Cum va trece de intrebarea "sunteti ruda sau in relatie de dusmanie cu petentul"?
Salutare.
Speta: doi soti se cearta la ei acasa. Sotia cheama politia, care il amendeaza pe sot. Sotul refuza semnarea procesului verbal. La martor asistent, ghiciti cine semneaza...sotia!!!

Este nul acest pv?
Cand am deschis topicul, aveam in minte urmatoarea situatie: dupa desemnarea castigatorului de catre autoritatea contractanta, ofertantul castigator este chemat la negocierea contractului si are loc o negociere a tuturor clauzelor. de la A la Z, astfel incat forma finala pe care autoritatea dorea sa o semneze nu mai arata deloc ca forma publicata pe SEAP. Unde gasesc interdictia unui asemenea comportament din partea autoritatii contractante?
De aici ar rezulta ca daca firma are ca obiect de activitate comertul, iar eu in fisa postului nu am treaba cu aceasta activitate, pot fi si asociat unic si administrator in continuare?
Hmmm. Oare ANI ce ar avea de zis?
Sunt asociat unic si administrator la o societate comerciala.
Anul acesta am devenit functionar public.
Trebuie sa ”scap” de firma? Sau pot numi alt administrator? Imi puteti indica si textele de lege care reglementeaza subiectul?

Va multumesc.
Temeiul de drept?
Distinsul domn procuror greneral de Parchet de Curte Militara de Apel spune negru pe alb ca nu se poate. Ca dispozitiile de declinare nu se pot ataca la procurorul ierarhic superior, o astfel de plangere fiind inadmisibila. Potrivit 339 Ncpp.

Ce e drept, am gasit practica pe Vechiul Cod in care aceasta era opinia, inclusiv a ICCJ.
Salutare.

Este admisibila plangerea impotriva ordonantei prin care procurorul dispune declinarea competentei?
Este supusa controlului aceasta masura?

Multumesc.
Contractul cu castigatorul procedurii se semneaza in forma draftului de contract din documentatia de atribuire, ori poate suferi modificari?

Este ”sfanta” aceasta forma sau nu?

Multumesc.
Erata: in aprilie 2016 este initiat litigiul, iar in mai 2016 intra in vigoare L 101.
Cum aflu care este termenul de recurs?
Cum stabilesc daca se aplica L 554/2004 sau OUG 34/2006?

Multumesc.