multumesc pt raspuns
era inceput de colaborare si el de la inceput a dat dovada de neprofisionalizm care
e in mana unor excroci...
si daca nu am contract ..nu e lege pt el sau cum???
Spune ti va rog daca poti face plangere unui avocat in cazul in care nu ai cu el nici un contract ci doar discutii inregistrate
adica...a fost intrebat ceva ..el a cerut num telefon la individul care urma sa fie actionat in jedecata... a sunat a vb si a incurcat totul si mai rau
acum nu raspunde la nici un mesaj
multumesc
buna ziua
spuneti va rog daca in caz de un scandal pur banal dar cu un om razbunator care ameninta cu retragerea cetateniei,,eu fiind catatean si al altui stat...poate el oare sa faca ceva asa cu tot cu cunostinte
Sau nu poate nimeni daca nu incalc legele din constitutie sa mi o retraga??
Stie cineva cum as putea sau cine ar putea impune fostul sot sa stearga pozele,filmuletele cu mine din comp. si tlf..si moment ca suntem divortati si are acum o concubina care trimite pozele mele la toata romania?? pe cale legala?
buna..nu sunt avocat dar din propria experienta pot sati spun urnatoarele....daca ar fi de comun acord si cum nu aveti copii si avere..puteti divorta cu 500 ron la starea cvila sau notar....dar...in caz ca unul dintre soti nu e de acord ,oricum divortezi de el fara acordul lui..numai ca dureaza 2-4 luni...aici intra citatii ,procese,,,la ziar ceva se da...si daca el nu se prezinta ,te divorteaza fara el.....
da..am uitat sa mentionez ca tot ce am scris mai sus se face la tribunal ....numai in cazul cand ambii soti sunt de acord se face la starea civila in exact 30 /zile calendaristice...insa la tribunal dureaza
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Nu Domnul Ares_3 credeti gresit!!!!,Nu asta ma intereseaza!!! In caz ca pierd domiciliul actual imi pot face /alt domiciliu / si pana la urma am si pasaport roman asa ca..in caz ca ma /scoate/ de la domiciliul lui automat raman fara buletin insa.daca chiar raman fara buletin de romania imi ramane pasaportul romanesc si oricum calatoresc.Probabil nu ati fost atent desi am mentionat mai sus / SA MA MAI CAUTE/..adica sa mai raman cumva legata de el...stiti....sau el de mine.........:) multumesc mult pt atentia acordata cazului meu