avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate magdalena46

Activitate magdalena46

buna ziua,
Sotul lucreaza la o firma de taximetrie.
Autoturismul pe care lucreaza este dat in comodat de firma la persoana fizica. As dori sa intreb, in acest caz asigurarea RCA este valabila si daca conduce altcineva autoturismul, respectiv taximetristul?
Am facut extinderea unui apartament,cu inca o camera de locuit,cu autorizatie de constructie,certificat de urbanism in anul 2003. Nu am intabulare pentru camera respectiva,deci nu am platit impozit pentru spatiul respectiv.Pot fii sanctionat pentru neplata impozitului pentru spatiul respectiv?
Răspuns la discuția modificarea Legii somajului
multumesc frumos
Buna ziua,

As dori sa va intreb daca a intrat in vigoare propunerea privind modificarea Legii somajului privitor la facilitati pentru angajarea somerilor peste 55 ani sau inca este in vigoare cea cu facilitati pentru somerii peste 45 ani ?

Va multumesc.
Multumesc frumos pt raspuns
Sotul prin testament, incheiat la notar, m-a desemnat mostenitor legatar universal conf art. 1055 Cod Civil (nu avem copii). In acest caz as dori sa stiu daca rudele (parinti, frati) mai au dreptul la o cota parte din mostenire sau testamentul ma apara de ei si cum pot face succesiunea dupa decesul lui ?
Mentionez ca mostenirea este apartamentul in care am trait cu sotul si l-am cumparat impreuna cu sotul in timpul casniciei.