avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate laura_agapy

Activitate laura_agapy

eu stiu ca cel mai bine este contract de vanzare-cumparare,dar am inteles ca acum trebuie sa platim cam mult toate actele astea de vanzare-cumparare,bineinteles ca eu si mama am trece o suma mica pentru cumpararea casei,dar ma gandesc ca poate ma ajunge la 10.000 lei si chiaar nu am banii acestia.va multumesc
donatie casa contra intretinere poate fi spart daca ,casa are mostenitori?
Răspuns la discuția Copropietari - mostenire
va multumesc frumos.Tot binele din lume vi-l doresc.Pana acum nimeni nu mi-a explicat mai bine ca dvs.Multa sanatate si mult succes pe plan profesional
sa inteleg ca cumnata si nepoata mea au cat la suta din casa?
Va multumesc frumos.nu inteleg cu 3/4 sau 3/8
va rog daca se poate sa-mi spuneti in procente cat la suta are mama si cat eu
AM FACUT SUCCESIUNEA DUPA MOARTEA TATALUI MEU SI SUCCESIUNEA DUPA MOARTEA FRATELUI MEU..FRATELE A MURIT ACUM 3 ANI SI A AVUT 27 ANI DE CASNICIE

Interventie moderator

va rog sa nu mai scrieti cu majuscule. Se poate interpreta ca ton agresiv in discutie
Buna ziua
este vorba despre casa parintilor mei,tatal a murit,mama traieste,fratele meu a murit,am ramas eu,mama fetita fratelui meu si cumnata mea.cumnata ne obliga sa vindem casa parintilor mei si sa-i dam jumatate din pret.eu stiu ca ea si fetita nu ne pot obliga sa vindem casa,mama mea fiid batrana si dorind sa moara in casa ei..intrebarea este ,DACA MAMA MEA IMI FACE UN ACT DE INTRETINERE IN CARE SA-MI LASE CASA SAU PARTEA EI DIN CASA,CUMNATA SI FIICA EI POT ATACA ACTUL DE INTRETINERE PENTRU A BENEFICIA DE PARTEA LOR DIN CASA PARINTILOR MEI?
este vorba despre casa parinteasca,a parintilor mei.Tatal meu a murit acum 12 ani,s-a facut succesiunea atunci.acum 3 ANI a murit si fratele meu.Am facut succesiunea si dupa moartea fratelui.acum am ramas copropietari pe imobil mama mea,eu fetita fratelui meu in varsta de 22 ani .vreau sa stiu daca si cumnata mea,sotia fratelui decedat are parte la casa parintilor mei sau numai fetita lor.si daca are parte,cat avem fiecare? pentru ca am inteles ca mama mea ar avea trei sferturi iar eu nepoata mea si probabil si cumnata.DECI MA INTERESEAZA DACA SI CUMNATA MEA ARE PARTE SI CE PARTE NE REVINE LA FIECARE DIN CASA .va multumesc
casa parintilor nostrii,tatal a murit.am facut succesiunea,sora mea a renuntat la succesiunea facuta dupa moartea tatalui.mai are drepturi la casa dupa moartea mamei noastre? ma refer la succesiunea dupa moartea mamei
am inteles.va multumesc