avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire-renuntator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire-renuntator

casa parintilor nostrii,tatal a murit.am facut succesiunea,sora mea a renuntat la succesiunea facuta dupa moartea tatalui.mai are drepturi la casa dupa moartea mamei noastre? ma refer la succesiunea dupa moartea mamei
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 20:36, 28 Noiembrie 2012
da, are dreptul la succesiune din parte mamei.
Sora dvs a renuntat numai la succesiunea din parte tatalui.
Da, are drept.
Va fi o alta mostenire.
Da, are dreptul... bunurile mamei se vor imparti in mod egal copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. În urmă cu 3 luni am făcut succesiunea după ... HancuR HancuR Bună seara. În urmă cu 3 luni am făcut succesiunea după tata, decedat în 2020. Eu am renunțat la moștenire și succesiunea s-a împărțit 1/2 la mama ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,în 1980 am renunțat la mostenire după moartea tatălui ... Deea1980 Deea1980 Bună ziua,în 1980 am renunțat la mostenire după moartea tatălui nostru ( doua surori si un frate),eu cu sora mea am renunțat si i-am lăsat fratelui ... (vezi toată discuția)
Succesiune-rog raspuns montecarlobaby montecarlobaby Buna ziua . As avea o intrebare. Parintii mei au mai multe imobile . Suntem 2 frati: eu si sora mea. Sora mea este casatorita . Parintii au facut contract de ... (vezi toată discuția)