avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate Adi93

Activitate Adi93

Buna ziua.In momentul de fata am poprire pe salariu+conturile bancare debitate cu suma de 30.000 Euro datorita unui credit ipotecar facut de parintii mei acum ceva timp ,unul din ei a decedat iar acum figurez drept mostenitor si de aici aceasta problema.
Am 22 ani,si am primit oferta de munca in Anglia si voiam sa stiu in momentul cand voi lucra acolo legal,daca banca va putea face poprire pe venit in tara respectiva

Multumesc!
Multumesc foarte mult.Este o veste buna faptul ca pot lucra fara sa mi se sisteze pensia si mai ales fara sa fiu nevoit sa returnez banii .Multumesc inca o data. O singura nelamurire mai am..in momentul in care voi fi angajat trebuie sa anunt Casa de Pensii sau nu este necesar?
Mentionez ca tata a lucrat in cadrul militar,mai exact in cadrul Penitenciarelor.Sper ca acest lucru nu reprezinta un impediment.
Am 21 ani,sunt student si beneficiez de pensie de urmas din partea tatalui meu. Am citit diferite opinii si inca nu am ajuns la un raspuns concret.Se poate sa ma angajez fara probleme daca beneficiez de pensie de urmas fara a fi nevoit dupa aceea sa returnez bani Casei de Pensii ? Am inteles ca s-a elaborat o noua lege care mi-ar permite sa lucrez indiferent de venit atata timp cat se va cotiza la CAS.
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Intarziere Pensie de urmas
Am intrebat la posta si mi-au spus ca pensiile au venit inca de pe data de 16 a acestei luni..iar raspunsul din partea casei de plati locale a fost acela ca ei nu raspund de intarzierea platilor fiindca totul vine de la Bucuresti...(tipic romanesc)
Buna ziua. De ~ 6 luni beneficiez de pensie de urmas in urma decesului tatalui meu. In mod normal pensia ajungea in data de 16-17 a fiecarei luni,insa in aceasta luna nu am primit nimic nici in momentul de fata(27-05-2013). Am trimis email celor de la CNPAS insa niciun rezultat.
Răspuns la discuția Pensie de urmas
Bun..si daca va intarzia mai mult de 45 zile la cine pot apela ca sa pot vedea starea dosarului si in cat timp va ajunge pensia...? Si daca stiti ,va rog frumos sa-mi spuneti cam ce suma mi-ar veni tinand cont ca tata avea un salariu de baza-1400 lei iar cu sporuri depasea suma de 2100 lei..Va multumesc.
Vreau sa va spun ca pana la urma,din fericire am fsot sunat de catre cei de la penitenciar in legatura cu efectuarea dosarului pentru pensia de urmas. Astazi am dus dosarul cu toate actele la Penitenciar,dar intrebarea mea acum este in cat timp de la depunerea dosarului se elibereaza pensia de urmas? ..deoarece ei mi-ai spus ca poate sa dureze chiar intre 6-8 luni....dar m-am interesat si am descoperit ca pensia de urmas trebuie sa se elibereze in maxim 45 zile. Dumneavoastra ce parere aveti?
Am inteles....dar sa punem raul inainte.Daca si cei de acolo vor face cum au facut si cei de aici si vor spune ca nu pot sa obtin pensia de urmas?Atunci ce pot face?
Da...tata avea un stagiu de cotizare de 22 ani.Dar mai precis aceasta Casa Sectoriala de Pensii a M.A.I poate fi gasita in municipiul in care locuiesc,sau se gaseste doar la Bucuresti. Stiu ca aceasta intrebare pare stupida ,insa am doar 19 ani si nu am avut de-aface cu domeniul pensiilor pana acum. Multumesc.