avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Intarziere Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Intarziere Pensie de urmas

Buna ziua. De ~ 6 luni beneficiez de pensie de urmas in urma decesului tatalui meu. In mod normal pensia ajungea in data de 16-17 a fiecarei luni,insa in aceasta luna nu am primit nimic nici in momentul de fata(27-05-2013). Am trimis email celor de la CNPAS insa niciun rezultat.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:32, 27 Mai 2013
Ati intrebat la cei de la posta care distribuie,pensiile ?
Dati un telefon la compartimentul de plati al casei locale de care apartineti.
Am intrebat la posta si mi-au spus ca pensiile au venit inca de pe data de 16 a acestei luni..iar raspunsul din partea casei de plati locale a fost acela ca ei nu raspund de intarzierea platilor fiindca totul vine de la Bucuresti...(tipic romanesc)
Faceti interventie aici:

[ link extern ]

Sau aici:

petitii.sesizari@cnpas.org,

Sau la amandoua.

Dati numarul dosarului,casa locala de care apartineti si ceea ce solicitati(detalii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas assbell99 assbell99 Am depus actele de pensionare potrivit legii la 59 ani si 9 luni si au trecut 70 zile {legea prevede 45 lucratoare iar decizia se lasa asteptata;Unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas deliacisteian deliacisteian am terminat masterul si mai am examene de sustinut. mai beneficiez de pensie de urmas pana la absolvire sau nu (vezi toată discuția)
Pensie de urmas incasata pe nedrept alexandruB88 alexandruB88 Buna ziua. imi cer scuze pentru deschiderea unui nou subiect insa dupa cautari indelungate nu am gasit nici un caz de genul. Eu sunt doar un potential martor. ... (vezi toată discuția)