avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas

Am depus actele de pensionare potrivit legii la 59 ani si 9 luni si au trecut 70 zile {legea prevede 45 lucratoare iar decizia se lasa asteptata;Unde ma pot adresa intrucat la casa de pensii mi se spune mereu ca este in lucru.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:21, 2 Iulie 2014
Din pacate aceste cereri sunt rezolvate foarte greu am o cunostiinta de a asteptat si 4 luni dupa aceasta decizie situatia este cunoscuta si la nivel central dar desigur tipic romanesc nimeni nu face nimic pentru mbunatatirea situatie cat deaspre la cine sa va adresati as putea zice avocatul poporului poate reuseste sa va dea mai multe informatii.
~ Conținut șters la cerere ~
Faceti o interventie pe adresa de mail petitii.sesizari@cnpas.org in care precizati numarul dosarului,casa de pensii de care apartineti si data cand ati depus dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie dritaS dritaS Buna seara, Sunt pensionat pe caz de boala grad III invaliditate. In luna ianuarie 2014 am depus la casa de pensii adeverinte de la fostele locuri de munca ... (vezi toată discuția)
Intarziere pensie de urmas Adi93 Adi93 Buna ziua. De ~ 6 luni beneficiez de pensie de urmas in urma decesului tatalui meu. In mod normal pensia ajungea in data de 16-17 a fiecarei luni,insa in ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate - sesizare cristina_branzan cristina_branzan daca am o reclamatie pt cineva care e sanatos tun,dar e pensionat pe caz de boala unde ma pot adresa? (vezi toată discuția)