avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate - sesizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate - sesizare

daca am o reclamatie pt cineva care e sanatos tun,dar e pensionat pe caz de boala unde ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:45, 30 Decembrie 2011
La Casa de Pensii de unde primeste pensie persoana in cauza.
Mama mea a depus dosarul pentru pensionare pe caz de boala la inceputul lunii aprilie la Casa Judeteana de pensii [Editat] si nu a primit nici un raspuns.A fost in fiecare luna sa se intereseze si i se transmitea ca dosarul este trimis la Bucuresti si nu a venit raspunsul.Nu i s-a dat numar de inregistrare pentru a putea verifica in ce stadiu se afla dosarul.
Unde ma pot adresa pentru a vedea totusi ce se intampla cu acest dosar.De fiecare data cand se ducea la Casa erau si alte persoane cu aceeasi problema unii chiar din luna ianuarie.
Se asteapta ca aceste persoane sa moara sau sa se insanatoseasca brusc, sa le apara vreun membru lipsa, sa se ridice din scaunul cu rotile desi are coloana zdrente?
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Decembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
1. Faceti o scrisoare catre Casa de Pensii, o puneti la Posta cu confirmare de primire, prin care solicitati informatii in legatura cu dosarul depus si va trebui sa primiti un raspuns in scris.
2. Astfel veti afla, oficial, ce se intampla cu dosarul depus.
Recomandarea CNPP in astfel de cazuri.


Pentru a verifica punctual situatia dvs., va rugam sa veniti cu urmatoarele informatii: numele si prenumele, nr. dosar pensie si casa teritoriala de pensii, pe adresa de e-mail: petitii.sesizari@cnpas.org.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas gigisindile gigisindile buna ziua sora mea are virsta de 44 de ani si este casatorita cu un cetatean german de 16 ani. Sotul ei este pensionar pe caz de boala iar acum este foarte ... (vezi toată discuția)
In cat timp ar trebui sa ajunga banii de pensie de la decizie laura_gg laura_gg Am depus actele pentru iesire la pensie anticipata in martie 2011, a sosit decizia. Eu insa am mai lucrat pana la 15 august. De la munca s-au trimis actele ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas assbell99 assbell99 Am depus actele de pensionare potrivit legii la 59 ani si 9 luni si au trecut 70 zile {legea prevede 45 lucratoare iar decizia se lasa asteptata;Unde ma pot ... (vezi toată discuția)