Buna seara,
Va rog sa ne oferiti expertiza dvs. juridica pe urmatorul caz:
Sotia mea, de nationalitate romana, va naste in luna iulie, in Polonia.
Ea are contractul de munca suspendat in Romania si nu mai face venituri pentru statul roman, doar pentru statul polonez deci nu poate beneficia de la statul roman de indemnizatia de CIC. Tatal este eligibil conf. OUG 111/2010 sa beneficieze de indemnizatia de CIC, dar ne sperie declaratia celuilat parinte in care este specificat sa bifezi daca beneficieaza sau nu de indemnizatie. Mama o sa intre in concediu maternal de la statul polonez 4 luni, si eu as dori sa beneficiez de indemnizatia de CIC de la statul roman. Credeti ca facem o ilegalitate?
Dupa cele 4 luni de concediu maternal, de la data nasterii, tatal mai poate depune dosarul pentru a obtine idemnizatia de CIC, sau suntem constransi de vreun termen de depunere a cererii?
Va multumesc!
Buna ziua,
M-am angajat in functia de expert debutant, si as dorii sa aflu si eu care este salariul pe care-l voi lua, dupa ce lege de salarizare este calculat acest salariu.
Va multumesc!
Buna Ziua,
Am depus o cerere de chemare in judecata si ca termen de judecare 21.06.2013 (pentru neplata drepturilor banesti cam absurd) am depus o cerere de Preschimbare a termenului de judecata care ar fi sansele sa se schimbe acest termen. Mentionez ca in cerere am specificat doar ca nu mai detin alte surse de venit.
alexandru84
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Va multumesc!
As putea pretinde pe langa drepturile salariale si oarece pretentii suplimentare (salarii compensatorii)?
Cererea trebuie scrisa de mana sau o pot tehnoredacta?
Buna ziua,
Angajatorul nu si-a onorat plata drepturilor salariale aferente lunilor iunie si iulie, eu incetandu-mi activitatea la angajator cu data de 1.08.2012.
As dorii daca se poate un exemplu de cerere de chemare in judecata.
Ce alte acte ar trebui depuse la dosar?
Angajatorul mai are si alte procese tot pe codul muncii exact cu aceeasi revendicare, dosarele sunt publice? as putea sa ma inspir din ele?
Si o ultima intrebare cam cat ar dura un asemenea proces, avand in vedere ca angajatorul dupa cum v-am spus mai are si alte procese?
Cu respect,