avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate balutagabriela

Activitate balutagabriela

Răspuns la discuția Mama surogat
Va multumesc!
Răspuns la discuția Mama surogat
O doamna cu 2 copii vrea sa ajute o alta familie care nu poate avea copii (sunt familii prietene),devenind mama surogat.Se teme insa de posibile neintelegeri care sa duca la a ramane ea mama acelui copil.(In timpul acelei sarcini mama naturala poate ramane gravida si sa nu-si mai doreasca acel copil!).Credeti ca ar putea face demersuri juridice din care sa reiese al cui este de fapt copilul purtat in pantece?Cum ar fi corect legislativ pentru ambele familii?
Discuție Mama surogat
Vreau sa stiu daca exista legislatie in Romania cu privire la mame surogat(de imprumut).Unde pot gasi informatii in aceasta privinta?
Va multumesc!
S-a modificat ceva in acest an in ce priveste acordarea indemnizatiei pentru concediu crestere copil? S-a scurtat perioada de cotizare inainte de nasterea copilului?
Va multumesc!
Am o fosta angajata care a plecat in luna februarie dupa 2 ani si 10 luni de activitate continua.I-am incheiat contractul de munca cu art.55 lit b deoarece si-a dorit sa plece la munca in strainatate pentru o perioada lunga de vreme.In luna mai a ramas insarcinata,urmeaza sa nasca in febr.2013. In tara in care a fost plecata nu a reusit sa-si faca asigurare si nu are bani suficienti sa poata supraveghea sarcina si sa nasca,motiv pentru care s-a intors in Romania.
Se mai poate face ceva ca sa obtina indemnizatie de mamica?
Răspuns la discuția Acordarea concediului medical
Da,trebuie modificata data.31.08.2012 va fi peste 11 zile.Si daca era cu 31.07.2012 era gresit
Imi puteti posta Hotararea nr.56 din 25 ian 2012 publicata in Monitorul oficial nr 117 bis din 15 febr.2012