avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate irinalexandra

Activitate irinalexandra

Buna ziua,
Am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare cu vanzatori in luna mai iar termenul maxim este sfarsitul lunii iulie. Am contactat vanzatorii sa pregateasca actele pentru incheierea vanzarii si am descoperit ca acestia nu au facut declaratiile de impunere dupa succesiune. Aceste declaratii ne sunt necesare pt eliberarea certificatelor fiscale si termenul dat pt prelucrarea lor este de 45zile.
Ce se poate face incat sa prelungim termenul din promisiune?
Ce consecinte pot avea in calitate de cumparator?
Multumesc anticipat
Am reusit sa-mi dau examenul in alt judet...mi-am luat un instructor pentru a face mai usoara tranzitia...am platit si ore si taxa ce-i drept dar macar acum sunt soferita..
intructoarea si-a schimbat numele de familie si nu corespundea cu dosarul meu nici macar autorizatia ei
Buna seara.
Am decis sa imi depun demisia la zi dar acestia nu vor sa o inregistreze asa ca urmeaza sa faca o cercetare disciplinara cum ca lipsesc nemotivat
Stiu ca ar trebui sa stau in preaviz dar circumstantele m-au determinat sa plec iar nerespectarea drepturilor mele au stat la baza.
Documentul care ar fii trebuit sa vina acasa referitor la convocare pentru desfacerea indisciplinara am primit-o deja , insa e datata cu 3 zile in viitor, desi eu inca nu am lipsit zilele stipulate din viitor.
Exista vreo modalitate sa scap de aceasta cercetare displinara avand in vedere refuzul inregistrarii demisiei?
clar...banii si alti banii.

ms oricum
In cazul in care fac scoala de soferi in alt judet si dau examenele in judetul de domiciliu, am cumva la dispozitie o masina pe care sa dau proba practica sau trebuie sa imi gasesc eu singura un instructor provizoriu?
Buna. Eu locuiesc in alt oras decat resedinta mea si stau la matusa mea fara a plati insa chirie, doresc viza flotanta dar ea nu vrea sa plateasca impozite ca ma ia in spatiu. in situatia de fata luarea in spatiu prespune platirea unei sume de bani?