Nu va putea radia,macar partial, ipoteca la momentul semnarii Procesului verbal de receptie, moment stabilit si pentru intrarea mea in posesie asupra partii din constructie care imi revine?
In cazul nerespectarii obligatiilor de plata din contractele de ipoteca, voi raspunde solidar pentru aceste obligatii?
Din moment ce pe toata perioada de derulare a contractului cu constructorul pana la semnarea Procesului verbal de receptie, eu voi ramane proprietarul terenului, obligatiile ce curg din vreun contract de ipoteca vor cadea si vor ramane in sarcina mea?
Suma din scrisoarea de garantie bancara va putea fi oprita in vreun fel de a fi achitata in cazul in care obligatiile din contractul de ipoteca sau fata de alti furnizori ai constructorului nu vor fi respectate?
Dreptul de superficie asupra terenului, acordat constructorului pentru obtinerea autorizatiilor, inceteaza in drept la semnarea Procesului verbal de receptie?
Patrick_ a scris:
Veți putea vinde „cu acte în regulă” doar după ce deveniți proprietar, iar proprietar veți deveni doar după ce constructorul va putea să radieze ipoteca și să vă transfere dreptul de proprietate asupra apartamentelor.
După părerea mea, cea mai sigură garanție a D-voastră în acestă afacere este scrisoarea de garanție bancară.